Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Rakasta itseäsi ihan joka hetki niinkuin muita!

On hyvä huolehtia itsestään vaikka ihan joka päivä ja hetki sekä antaa pieni hemmottelu tuokio kauneuden parissa vain itselleen, se toimii ja piristää henkisesti ja fyysisesti sinua itseäsi ja myös muita! Jopa  jossain on sanottu,että oma huoliteltu olemus on jo ns. Kohteliaisuus myös muita kohtaan? Tuntuuko sinusta usein siltä, ettei vaan viitsisi vaivautua? Olisiko kuitenkin nyt jo aika tai joku erityinen syy? Nyt tiedän! Rakastuminen?? Uusi ihastus?? Joku uusi tavoite??

Nämä saa myös virtaa huolehtia itsestään tulemaan kauniimmaksi ja hyvinvoinnistaan. Joskus kun rakastuu innostuu todella huolehtimaan ulkonäöstään,mutta joillekin se on ihan rutiini omassa elämässä ihan joka päivä.

Kerran viikossa oma hemmotteluhoito? Vai salonkiin varaisiko ajan? Miltä kuulostaisi?? Päästä varpaisiin hemmotteluhoitoa ja ulkoilmassa voisi viihtyä vaikka ihan joka päivä,justiinsa joo, kun kilojakin pitäisi karistaa… Taas?!? Entä jos ulkoilu olisi rutiinia? Olisitko hyvinvoiva? Onnellinen? Entä jos siihen liittyen irrottaudut kerran viikossa arjen kiireistä ja hemmottelet itseäsi ihan uusilla asioilla?

Lenkki raikkaassa ulkoilmassa tai vain joogaten joka aamu, hedelmä tai kasvispäivä, hiuksille uusi ilme, ihonhoitoa tai vaikka geelikynnet? Tai ihan jotain uutta??

Leffaan tai sitten kotona koko päivä vaikka ihan hiljaisuudessa.

Ei yhtään kännyköiden ääntä,pirinää, eikä edes TV.tä.

Mitähän tuntuisi yksi päivä ilman sosiaalista mediaa,TV.tä, tai puhelimen pirinää?

Pitäisikö sinunkin kokeilla?

Ota vaikka tavoite jos painoa on nyt kertynyt, että tiputat vaikka – 5 kilon välein ja kannustat itseäsi,eli et unohda kokonaan herkkujakaan. Kun tavoite on saavutettu lähdet vaikka ulkomaille ystävän kanssa yhdessä!?

Kaikki mitkä motivoivat saavuttamaan meitä uusia unelmia ja tavoitteita,kannustavat meitä myös kokeilemaan uusia asioita. Mieli pysyy pirteänä kun asetamme vaikka tavoitteita. Sekä välitavoitteita.

Eli jos mietit mikä inspiroisi sinua huolehtimaan itsestäsi tai vaikka saavuttamaan nyt tavoitteesi?

Millä sitten palkitset itsesi? Tästä voisi tulla vaikka innostava tottumus kokeilla aina jotain uutta jolla on uusi tavoite.

Nautinnollisia hetkiä kauneuden parissa ja kauniimmaksi me, ihan jokainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *