Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Kerastase ja sen tuotteet

Kerastase on usein esillä keskusteltaessa kauneudenhoidosta ja hiustenhoidosta kotikonstein. Kerastasen tuotteet ovat esillä myös meillä silloin tällöin, mutta mistä on kyse, ja mikä on Kerastase.

Kérastasen inspiraation lähteenä on moderni nainen, jonka tarpeet tunnemme perinpohjaisesti. Tavoitteenamme on luoda näihin yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltuja tuotteita ja hoitoja, jotka auttavat saavuttamaan upeat hiukset.

Kun tiede kohtaa luovuuden

Kérastase tarjosi ensimmäisenä hiusmuotoilijoille mahdollisuuden osallistua tiiviimmin hiustenhoidon räätälöintiin. Ratkaisussa hyödynnettiin L’Oréalin uraauurtavan tutkimustiimin osaamista. Ikonisissa tuotteissa hyödynnetään Kérastasen ainutlaatuista asiantuntemusta ja innovaatioita. Tuloksena on voimakkaan aistillinen ja henkilökohtainen kokemus. Kérastase on ranskalainen ylellinen hius- ja päänahkahoitolinja, joka jakaa tuotteita kansainvälisesti. Kérastase on osa L’Oréal Professional Products -divisioonaa.

Korosta luonnollista kauneuttasi Kérastasen tuotteilla. Helpot ja yleelliset hiustuotteet. 

Kérastase tarjoaa ylellistä hiustenhoitoa, kun haluat upeat ja terveet hiukset. Kerastase tarjoaa täsmällistä apua moniin hiuspohjan ja hiusten ongelmiin. Luonnonmukaiset tuotteet. Korjaa ja suojaa hiuksia. Saa upeat hiukset.

Kerastasen tuotteet löydät mm. Cocopandalta.

Vinkki hiuksille: Muista hiuspohja!

Usein unohdettu, mutta sitäkin tärkeämpi tekijä hiusten hyvinvoinnissa on hiuspohja. Terve hiuspohja on hyvinvoivien hiusten salaisuus. Siksi hiuspohjaa pitäisikin hoitaa yhtä huolella kuin muutakin ihoa kuorimalla, syväpuhdistamalla ja kosteuttamalla sitä säännöllisesti. Hiuspohjan kuorinta poistaa hiuspohjasta kertymiä, ylimääräisiä öljyjä sekä kuollutta ihosolukkoa, jotka tukkivat hiustuppeja ja siten hidastavat hiusten kasvua.

Kun hiuspohja voi hyvin, kasvavat hiukset vahvempina, tuuheampina ja terveempinä. Hoitamalla hiuspohjaasi vaikutat siis koko kuontalon hyvinvointiin! Meiltä löydät laajan valikoiman hiuspohjalle tarkoitettuja harjoja, seerumeita, kuorintavoiteita ja syväpuhdistavia shampoita, jotka hoitavat hiuspohjaasi ja vahvistavat hiuksiasi.

Pidempi pesuväli ja oikea tekniikka

Pese hiukset shampoolla vain tarpeen vaatiessa, enintään kolmisen kertaa viikossa. Tämä vähentää hiusten kulumista ja kuivumista. Valitse shampoo hiuspohjasi mukaan ja hoitoaine hiustesi mukaan. Hiero shampoota vain hiuspohjaan, näin hiusten pituudet eivät rasitu shampoon hankauksesta. Levitä hoitoainetta hiusten latvoihin ja pituuksiin. Jos sinulla on helposti rasvoittuvat hiukset, auttaa tämä niksi myös pidentämään pesuväliä.

Käytä hoitavaa hiusnaamiota kerran viikossa. Kun käytät naamiota, on hyvä muistaa oikea järjestys, ensin shampoo, sitten naamio ja vasta lopuksi hoitoaine. Voit hyvin valita tuotteet eri tarkoitusten mukaan ja yhdistää esim. värjätyille hiuksille tarkoitetun shampoon, kosteuttavan hoitoaineen ja tehohoitavan naamion.

Naamio kannattaa levittää pyyhekuiviin hiuksiin, jotta hius imee itseensä kaikki naamion ravintoaineet ja vitamiinit. Huuhtele hiukset hyvin ja purista kaikki mahdollinen vesi pois hiuksista ennen hoitoaineen levittämistä. Näin myös hoitoaine imeytyy hiuksiin mahdollisimman tehokkaasti. Jos vain siedät, huuhtele hiukset lopuksi mahdollisimman kylmällä vedellä. Kylmä vesi sulkee hiussuomut ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät. Kylmä vesi myös stimuloi päänahan verenkiertoa ja voi siten vauhdittaa hiusten kasvua. Kylmä vesi myös rauhoittaa talintuotantoa, joten se voi hidastaa hiusten rasvoittumista.

Hiusten värjääminen ja erityisesti vaalentaminen rasittavat hiusta paljon. Käytä esimerkiksi hopeashampoota tai sävyttävää naamiota pidentääksesi värjäysväliä ja muista pitää vaalennetuista hiuksista erityisen hyvää huolta.

Kerastasen tuotteet löydät mm. Cocopandalta.


MADARA


Uudistavasta koivunmahlauutteesta runsaasti omega-rasvahappoja sisältäviin marjan siemeniin, aromaattisiin yrtteihin ja jopa sieniin.

Hyödyntäen huipputeknologiaa, jalostamme luonnon raaka-aineita biologisesti aktiivisiksi aineiksi, ja yhdistämme ne puhtaisiin koostumuksiin, jotka toimivat todistetusti.