Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Tervetuloa

Tervetuloa!

Kauniimmaksi.fi sivusto syntyi ajatuksesta, että yhdelle sivustolle saataisiin kerättyä ja esittelyyn Suomessa toimivia kauneuden alan yrityksiä, tuotteita ja palveluita laajalla skaalalla. Naiset ovat kautta aikojen tavoitelleet kauneutta, niin ulkoista kuin sisäistäkin, mutta ensimmäisestä vastakkainen sukupuoli yleensä ensimmäisenä kiinnostuu. Yleisesti sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä. 

Kauniit silmät ja hyvä vartalo

Silmät ovat sielun peili. Monet miehet ovat sanoneet ihastuvansa ensimmäisenä naisen silmiin. Katseella myös ilmaistaan näkyvimmin kiinnostusta. Jos ihminen katsoo kohdettaan muutaman sekunnin normaalia pidempään, pidetään sitä yleisesti merkkinä kiinnostuksesta.

Kauneusihanteet

Kauneusihanteet ovat voimakkaasti kulttuurin ohjaamia ja sen mukana muuttuvia. Kauneusihanteella tarkoitetaan yleensä sitä, mitä tiettyjen kulttuuristen ihanteiden mukaan pidetään kauniina, tavoiteltavana ja ihailtavana. Kauneusihanteita ei siis voi yleistää koskemaan koko maailmaa.

Bilevaatteet naisille

HerSecret.fi tarjoaa upeimmat bilevaatteet, seksikkäimmät alusasut, näyttävimmät uima-asut, kuumimmat rooliasut, hehkeimmät asusteet, hienoimmat korsetit ja sähäkimmät leggingsit, sukkahousut ja verkkosukat aina edulliseen hintaan