Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Alkuvuoden tarjouksia Bangerheadin verkkokaupasta

Nyt on aika uusia omia kauneudenhoitotuotteiden varastoja..

Me Bangerheadilla tiedämme, että kauneusmaailma voi joskus osoittautua todelliseksi viidakoksi, ja satojentuhansien tuotteiden joukossa on helppo joutua myös harhateille. Me uskomme kuitenkin, että kauneustuotteiden ostamisen tulee olla ennen kaikkea helppoa, hauskaa ja kätevää! Haluammekin opastaa sinut kauneusviidakon läpi ja olemme siksi keränneet yhteen kaikki tuotteet, joihin me todella uskomme! Sinun tehtäväksesi jää vain valita joukosta omat suosikkituotteesi juuri silloin kuin sinulle sopii. Me olemme auki ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä!

Löydät valikoimastamme yli 20 000 tuotetta kaikkiin kauneustarpeisiisi hiustenhoidon, ihonhoidon, meikin ja tuoksujen maailmasta. Suosikkituotteesi rakastetuilta tuotemerkeiltä kuten Dermalogica, Lancôme, Estée Lauder, Clinique, Maria Nila, Redken, Kérastase, Oribe, ghd, Anastasia Beverly Hills, MAC Cosmetics ja Hourglass ovat aina vain muutaman klikkauksen päässä. Klikkaa kotiin kaikki kauneuteesi kätevästi verkosta. Helposti, nopeasti ja luotettavasti!

Alkuvuoden 2023 kauneudenhoitotarjouksia

Nämä allaolevat tarjoukset ovat voimassa 15.1.2023 saakka!

Tunnetko sinä oman hiustyyppisi?

Kuivat ja vaurioituneet hiukset voivat tuntua ja näyttää samanlaisilta, mutta ne ovat eri hiustyyppejä, joita tulee käsitellä eri tavoin. Oletko epävarma hiustyypistäsi?

Hiuksesi ovat ainutlaatuiset. Niiden laatu ja rakenne muuttuvat iän, elämäntyylin ja jopa vuodenaikojen myötä. Oikean hoidon valitseminen omalle hiustyypillesi tekee niistä kauniin näköiset ja antaa sinulle terveen päänahan.

Mikä kuivattaa ja vaurioittaa hiuksia?

Kuivien hiusten syynä voi olla hiuspohjan heikko rasvantuotanto, kylmä ja kuiva sää, lämpökäsittely tai tuotteet, jotka poistavat luonnollista rasvaa. Myös hiusten rakenteella on merkitystä: kihara hius ovat usein kuivempi kuin suora.

Vaurioituneen hiuksen ulkopinta on vaurioitunut. Hiusta vahingoittavat tavallisesti vaalennus, kemialliset käsittelyt, lämpökäsittelyt sekä haitalliset tavat (esim. märillä hiuksilla nukkuminen).

Mitä tuotteita sinun tulee käyttää:

  • Yritä vähentää muotoilua ja mekaanista rasitusta niin paljon kuin mahdollista ja käytä hiuksillesi soveltuvia tuotteita.
  • Aloita päänahkaa puhdistavasta sampoosta, joka valmistelee hiuskuidut imemään itseensä vaikuttavia ainesosia.
  • Sinun tulee myös käyttää ravitsevaa ja kosteuttavaa hoitoainetta. Vähintään kerran viikossa on hyvä käyttää syväkosteuttavaa hiusnaamiota.
  • Jos haaveilet sileistä ja kiiltävistä hiuksista, valittavanasi on laaja valikoima litteille hiuksille tarkoitettuja öljyjä ja seerumeita, jotka myös suojaavat kuumalta ja ehkäisevät takkuuntumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *