Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Kotimaisesta kahviteollisuudesta kierrätettyyn kauneusinnovaatioon: syksyn XZ-uutuustuotteet sisältävät kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta jalostettua kahviöljyä

XZ-brändi lanseeraa syksyllä 2022 korjaavat ja vahvistavat XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitotuotteet, jotka sisältävät Pauligin kahvituotannon sivuvirrasta jalostettua kahviöljyä. XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitotuotteet, shampoo, hoitoaine ja hiustuoksusuihke, valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla. Uutuustuotteet sisältävät kotimaisen kahvipaahtimon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostetun kahviöljyn lisäksi myös kotimaista betaiinia. 

Uutuustuotteet vastaavat käsitellyille ja hennoille hiuksille suunniteltujen hiustenhoitotuotteiden kasvavaan kysyntään

XZ:n uuden korjaavan ja vahvistavan hiustenhoitorutiinin hurmaavan paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksuisissa uutuustuotteissa käytetään KAFFOIL-kahviöljyä, jonka tanskalainen biotekniikka-alan yritys Kaffe Bueno jalostaa uusiokäyttämällä Pauligin kahvituotannon sivuvirtaa. Uutuustuotteet vahvistavat ja korjaavat hiuksen rakennetta sekä vähentävät hiusten katkeilua. Ne saavat hiukset tuntumaan pehmeämmiltä, näyttämään kiiltävältä ja tekevät hiuksista terveen ja hyvinvoivan näköiset.

”Tuotekonseptointi- ja kehitysvaiheessa huomiomme alati muuttuvan markkinan ja kotimaiset raaka-aineet aina mahdollisuuksien mukaan. XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitotuotteissa käyttämämme kahviöljy on 100 % Pauligin kahvituotannon sivuvirtaa*. On erityisen hienoa päästä käyttämään Pauligin, toisen vahvan kotimaisen yrityksen sivuvirtaa tuotteissamme”, XZ:n Brand Manager Laura Pyykönen kertoo.

Me Pauligilla haluamme olla vastuullisuuden edelläkävijä ja siksi iloitsemme, että Vuosaaren paahtimomme kahvinpurujäte kierrätetään. Bioteknologiayritys Kaffe Bueno jalostaa siitä kahviöljyä, jota hyödynnetään aktiivisena ainesosana kosmetiikkateollisuudessa ja funktionaalisissa elintarvikkeissa, kuten XZ Kinuskikahvi -hiustuotteissa. Tämä on jälleen hieno esimerkki siitä, miten tuotannon sivuvirroista voi syntyä raaka-aineita täysin uusiin tuotteisiin. On sekä innovatiivista että vastuullisempaa, kun raaka-aineet pyritään hyödyntämään mahdollisimman hyvin”, kertoo Pauligin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kaisa Lipponen

Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävät XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitotuotteet vahvistavat hiuksia. Paahteinen kinuskin ja kahvin tuoksu täydentää vastustamattomat uutuudet päivittäiseen hiustenhoitoon. 

”Yhteistyö ja yhteisöllisyys korostuu ajassa, jossa elämme. XZ haluaa osoittaa, että todellinen vahvuus on meissä yhdessä myös tämän yhteistyön kautta. Lisäksi lahjoitamme 10 % uuden XZ Kinuskikahvi -shampoon myynnistä 22.9.–31.10.2022 väliseltä ajalta Roosa nauha -keräykselle, jossa olemme suurella sydämellä mukana”, Pyykönen iloitsee.

XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitorutiini sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiustuoksusuihkeen, jotka vahvistavat ja korjaavat hiusta, vähentävät hiusten katkeilua sekä parantavat hiusten kammattavuutta ja käsiteltävyyttä.

Hyötylähtöiset tuoteinnovaatiot ohjaavat kotimaista tuotekehitystä

XZ-tuotevalikoima uudistuu jatkuvasti ja vastaa kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Kotimaisten XZ-shampoiden ja – hoitoaineiden tuotekehitys tapahtuu Helsingin Herttoniemessä ja tuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä.

“Kotimainen tuotekehitys ja tuotanto ovat merkittävät vahvuutemme nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme hyödyntämään kotimaisia sivuvirtoja yhä enemmän ja uskomme vahvasti yhdessä tekemisen voimaan”, Pyykönen jatkaa.

XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitorutiiniin kuuluvat vahvistavat ja korjaavat shampoo, hoitoaine ja hiustuoksusuihke – käsitellyille ja hennoille hiuksille

XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava shampoo

 • Vahvistaa ja korjaa hiuksen rakennetta sisältäpäin, vähentäen hiusten katkeilua.
 • Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä shampoo pesee hiukset tehokkaasti, tehden niistä hoidetun, terveen ja hyvinvoivan näköiset.
 • Täyteläinen ja herkullinen paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksu.
 • Suositushinta 2,95 e

XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava hoitoaine

 • Vahvistaa ja korjaa hiusta, vähentää hiusten katkeilua sekä parantaa hiusten kammattavuutta ja käsiteltävyyttä.
 • Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä hoitoaine saa hiukset tuntumaan pehmeämmiltä, kiiltäviltä, tehden hiuksista terveen ja hyvinvoivan näköiset.
 • Täyteläinen ja herkullinen paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksu.
 • Suositushinta 2,95 e

XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava hiustuoksusuihke

 • Vahvistaa ja korjaa hiusta, vähentää hiusten katkeilua ja sähköisyyttä, parantaen hiusten käsiteltävyyttä.
 • Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä hiustuoksusuihke korjaa, vahvistaa, hoitaa ja kosteuttaa, antaen hiuksille kiiltoa, tehden hiuksista terveen ja hyvinvoivan näköiset.
 • Vahvistava ja hoitava hiustuoksusuihke viimeistelee XZ kinuskikahvi -hiustenhoitorutiinin jättäen hiuksiin herkullisen paahteisen kinuskin tuoksun.
 • Suositushinta 5,95 e

*Kaffe Bueno (raaka-aineen valmistaja) on biotekniikka-alan yritys, joka käyttää kahvin tuotannon sivuvirtaa alustana tuottamaan luonnollisia ainesosia kosmetiikkaan, ravintoainevalmisteisiin ja terveysvaikutteisiin elintarvikkeisiin.” Tulevaisuuden ruokainnovaatioihin sijoittava Pauligin pääomasijoitushautomo PINC aloitti Kaffe Buenon kanssa yhteistyön vuonna 2019, mistä lähtien Kaffe Bueno on uusiokäyttänyt Pauligin Vuosaaren paahtimon kahvipurujätettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *