Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Uudet ROUTE 66 -tuoksut tulevat Suomeen – kokoelmassa kolme maskuliinista tuoksua seikkailunhaluisille

ROUTE 66 -tuoksukokoelma perustuu markkinoiden kolmeen suosituimpaan tuoksutrendiin, ja se on saatavilla Suomesta lokakuusta 2021 alkaen. 

Ajat moottoripyörälläsi vanhojen autonromuttamoiden ja tienvarsikuppiloiden ohi. Pikainen pysähdys baarissa ja yksi juoma, sitten kaasu pohjaan ja matka kohti Grand Canyonia jatkuu. Ääretön vapauden tunne ja seikkailunhaluinen elämäntyyli – niitä symboloi ikoninen Route 66 -maantie Yhdysvalloissa.  

Amerikkalaisen ROUTE 66 -lifestylebrändin uusi tuoksukokoelma edustaa tätä autenttista elämäntyyliä. Kokoelman tuoksut on nimetty ROUTE 66 -reitin etenemisen mukaan. 

Easy Way of Life tihkuu seikkailun ja vapauden tuoksua ja edustaa matkan alkupistettä. Alkutuoksun bergamotti tarjoaa aromaattisen raikkauden, kunnes sydäntuoksu tuo tullessaan palo verde -puun mausteisuuden. Tuoksun viimeistelee viileä, yrttimäinen laventeli.

Alkutuoksu: bergamottiöljy
Sydäntuoksu: palo verde -puu
Pohjatuoksu: laventeliöljy

aromaattinen – mausteinen – maskuliininen

Maskuliinisen aromaattinen fougére-tuoksu, jossa yhdistyvät moderni raikkaus ja hedelmäinen, hieman mausteinen dynaamisuus.

The Road to Paradise is Rough -tuoksuun on säilötty matkailtojen unohtumattomat muistot kohtaamispaikoilta musiikin ja hyvän ruoan ja juoman parissa. 

Alkutuoksu: omena
Sydäntuoksu: musta nahka
Pohjatuoksu: laventeli

metsäinen – aistikas – maskuliininen

Itämainen sävähdys yhdessä pehmeän metsäisen vaniljan ja myskin kanssa luovat houkuttelevan tuoksun heille, jotka haluavat tuoksuunsa sekä aistikkuutta että maskuliinisuutta.

From Coast to Coast -tuoksu muistuttaa matkan päättyessä kaikista villeistä tarinoista, joita tuoksua kantava seikkailija kertoo. Alkutuoksun raikkaat sävyt tulevat yhdistelmästä sitruunaa, ananasta sekä vihreää omenaa. Sydäntuoksussa raikkaus kohtaa viileän laventelin ja vesimäisen liljan. Tuoksu kulminoituu metsäiseen yhdistelmään setripuuta, meripihkaa ja tonkapapua.  

Alkutuoksu: sitruuna, ananas, vihreä omena
Sydäntuoksu: laventeli, liljat
Pohjatuoksu: setripuu, meripihka, tonkapapu

raikas – sporttinen – maskuliininen

Tuoksu vakuuttaa sporttisella raikkaudellaan sekä vivahteikkailla tuoksusävyillään yhdistettynä metsäisen maskuliiniseen jälkituoksuun.

Pakkaukset

ROUTE 66 erottuu omaleimaisilla, maskuliinisilla pakkauksillaan, jotka symboloivat vapauden kaipuuta ja seikkailua. Korkealaatuisen, pyöristetyn pullon ja ulkopakkauksen ikoninen Route 66 -tunnus on tuttu valtatien eri kohtaamispaikoista. 

Suositushinta

Route 66 Easy Way Of Life Eau De Toilette 100 ml, 10,90 e
Route 66 The Road To Paradise is Rough Eau De Toilette 100 ml, 10,90 e
Route 66 From Coast To Coast Eau De Toilette 100 ml, 10,90 e

Saatavuus 

Uutuudet ovat saatavilla lokakuusta 2021 alkaen valituista Prismoista ja K-Citymarketeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *