Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Clarins Double Serum Eye häivyttää ikääntymisen merkkejä

Innovatiivisen Clarins Double Serum Eye -tehoseerumin kaksoiskoostumus on suunniteltu erityisesti silmänympärysiholle. Koostumus sisältää 96 prosenttia luonnon raaka-aineita ja kolmetoista kasviuutetta. Tehoseerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. 

“It all starts when the other says no.” Kaikki alkaa, kun toinen sanoo ei. Nämä legendaariset sanat lausui Jacques Courtin-Clarins vuonna 1985 – ja loppu on historiaa. Clarinsin perustaja halusi kehittää maailman parhaan anti-aging-tuotteen, jossa yhdistyvät kaikki ihon nuorekkuuden ylläpitoon tarvittavat, hoitavat raaka-aineet. 

Pääkemistille haaste oli mahdoton, sillä osa vaikuttavista raaka-aineista oli vesiliukoisia ja osa öljyliukoisia. Jacques Courtin-Clarins keksi pakata raaka-aineet kahteen erilliseen pulloon, jotka tuotteen käyttäjä sekoittaisi keskenään tuotetta käytettäessä. Double Serum oli syntynyt.

Tällä hetkellä ikonisesta Double Serum -hoitoseerumista on myynnissä 8. sukupolven versio. Double Serum on kaikkien aikojen suosituin Clarinsi-tuote: sitä myydään maailmassa yksi pullo joka 5. sekunti, ja se on palkittu lähes neljällä sadalla kauneuspalkinnolla.

Double Serum Eye – kokonaisvaltainen tehohoito silmänympärysiholle

Elokuussa 2021 Double Serumin menestyksekäs tarina saa jatkoa, kun Clarins tuo markkinoille uuden innovatiivisen, silmänympärysiholle kehitetyn Clarins Double Serum Eye -tehoseerumin. Tuote sopii kaikille heille, jotka etsivät kokonaisvaltaista, intensiivistä hoitotuotetta häivyttämään silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä ja ylläpitämään sen nuorekkuutta. 

Koska silmänympärysiho on neljä kertaa ohuempi kuin muu kasvojen iho, se tarvitsee erityistä hoitoa ja tuotteen, jonka koostumus on yhtä kevyt ja hienojakoinen kuin ihokin.

Double Serum Eye -hoitotuotteen koostumus sisältää 96 prosenttia luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, ja sitä on rikastettu 13 kasviuuteella. Yksi uutteista on luomukoiranputkiuute, jolla on kyky tehostaa vaikuttavien aineiden hoidollisuutta ja auttaa ylläpitämään ihon vahvuutta ja elinvoimaisuutta. Yhdistettynä kurkumiiniin, luomukoiranputkiuute auttaa ihoa viidessä elintärkeässä toiminnossa, jotka ylläpitävät nuorekkuutta silmänympärysalueella: uusiutuminen, happi, ravinto, kosteus ja suoja. 

Double Serum Eye -hoitotuotteen uusi [HYDROLIPIDIC SYSTEM]-kaksoiskoostumus on suunniteltu erityisesti silmänympärysiholle, ja se sisältää kaksi seerumia yhdessä pakkauksessa: yhden kolmasosan pehmeää emulsiota ja kaksi kolmasosaa virkistävää geeliä. Koostumuksessa yhdistyvät emulsion miellyttävä tuntuma ja geelin siloittavat vaikutukset. 

Tuotepakkauksen kaksoiskammioteknologia mahdollistaa jokaiselle sopivan, yksilöllisen annostelun. Tuote on pakattu kätevään 20 ml pulloon. 

Double Serum Eye -hoitotuotteen käytön tulokset ovat välittömästi näkyvillä, ja silmänympärysalueen iho näyttää nuorekkaammalta. 

Välittömät vaikutukset: 
●    Iho silmien ympärillä on tasainen.
●    Iho on kosteutettu ja miellyttävä. 
●    Silmänympärysalue näyttää raikkaalta ja levänneeltä.

Säännöllisen käytön vaikutukset: 
●    Rypyt ovat silminnähden vähentyneet. 
●    Turvotus ja tummuus ovat vähentyneet.
●    Iho on vahvempi ja kiinteämpi, ja silmänympärysalue näyttää nuorekkaalta.

Clarinsin löytö: alpha-v-integriiniproteiini

Clarins-laboratorion tutkimuksissa korostuivat silmänympärysalueen omat alpha-v-integriiniproteiinit, joilla on tärkeä tehtävä ihon elintärkeiden toimintojen ylläpidossa. Integriiniproteiinit vahvistavat solujen välistä koheesioita eli yhteenkuuluvuutta, ja ikääntymisen myötä niiden tuotanto silmänympyrysalueen iholla vähenee 70 prosenttia. Tällöin ihon toiminnot hidastuvat: rypyt ja juonteet tulevat näkyvimmiksi, tummuus ja turvotus lisääntyvät, silmäluomet veltostuvat ja iho näyttää sameammalta. 

Kolmen vuoden tutkimuksen jälkeen Clarins-laboratorio valitsi silmänympärysihon hoitotuotteeseensa 196 kasvista luomukoiranputken, koska se lisää alpha-v-integriiniproteiinin tuotantoa 119 prosenttia. Luomukoiranputkiuute yhdistettynä kurkumiiniin auttaa ihoa sen viiden tärkeän toiminnon ylläpidossa.


Double Serum Eye -hoitotuotten sisältämät 11 muuta kasviuutetta: 

Vahvistavat ihon tärkeitä toimintoja:
luomuavokado – uusiutuminen 
hevoskastanjan eskiini – happi 
luomukiivi – ravinto  
luomuitulehti – kosteus  
valkotuoksuinkivääri – suoja  

Kehitetty erityisesti silmänympärysiholle:
luomukaurasokeri – silottaa  
kasviperäinen kofeiini – vähentää turvotusta  
kasviskavalaani – vahvistaa  

Anti-Pollution Complex -yhdiste ja Anti-Blue Light Protection -sinivalosuoja:
luomuvalkohurtanminttu, linnunkaali ja haarukkalevä

Yli 500 naisen testaama ympäri maailmaa

89% naisista koki, että silmänympärysalueen rypyt tasoittuivat, iho vahvistui ja silmänympärysalue näytti nuorekkaammalta *).
7 päivän käytön jälkeen: 
90 % koki ihonsa pehmeämmäksi. **)
80 % koki ihonsa sileämmäksi. **)
85 % koki ihonsa ravituksi. **)
28 päivän käytön jälkeen: 
89 % mielestä silmänympärysiho näytti nuorekkaammalta.  ***)
89 % mukaan väsymyksen merkit olivat huomattavasti vähentyneet. ****)
90 % mukaan rypyt ja juonteet olivat vähentyneet. ****)

*) Tyytyväisyystesti, multi-etninen testiryhmä – 28 päivän käytön jälkeen, 264 naista.
**) Tyytyväisyystesti, multi-etninen testiryhmä – 7 päivän käytön jälkeen, 377 naista.
***) Tyytyväisyystesti, multi-etninen testiryhmä – 28 päivän käytön jälkeen, 383 naista.
****) Tyytyväisyystesti, multi-etninen testiryhmä – 28 päivän käytön jälkeen, 265 naista.

Vastuullisuus

Double Serum Eye -hoitotuotteen kolmetoista kasviuutetta sisältävät viisi luonnollista alkuperää olevaa vaikuttavaa ainetta, ja kaksi vaikuttavaa ainetta, luomuitulehti ja valkotuoksuinkivääri, on tuotettu Reilun kaupan ohjelman periaatteiden mukaisesti Madagaskarilla. 

Double Serum Eye -pullon pakkaus sisältää kierrätettyä muovia. Tuotteessa on vähennetty pakkausmateriaalin käyttöä: pakkauksessa ei ole sisäpahvia ja ulkopakkaus on tehty paperista, joka valmistetaan kestävän kehityksen menetelmin viljellyistä metsistä.

Käyttö

Käytä Double Serum Eye -hoitotuotetta aamuin ja/tai illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. 
Sekoita seerumit sormien välissä lämmittäksesi ne. Levitä painelevin liikkein: aloita silmien alapuolelta, painele sisänurkasta kohti ohimoa. Toista yläluomella, ja aloita silmän sisänurkasta edeten kohti ohimoa. Tee kolme pumppaavaa liikettä kulmien välissä.

Suositushinta

Clarins Double Serum Eye 20 ml, suositushinta 69 e

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla 16. elokuuta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *