Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Säännöt vetovoimassa: 76% naisista haluaa tällaisen miehen

Vetovoiman sääntöihin miehen ja naisen välillä vaikuttaa monia tekijöitä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että naiselliset naiset ovat enemmän vetovoimaisia miehille, jotka ovat myös enemmän naisellisia, kun taas maskuliinisemmat naiset ovat enemmän vetovoimaisia miehille, jotka ovat enemmän maskuliinisia. Tämä ei kuitenkaan ole juuri sitä, mitä yhteiskunta tukee.

Prinsessa ja auringonlasku

Jos satukirjat ovat opettaneet meille jotain, niin se on, että viehättävät, pitkätukkaiset ja erittäin naiselliset prinsessat, jotka ovat jumissa linnassa, eivät malta odottaa sitä hetkeä, kun iso, kova ja parrakas prinssi tulee ratsastaen ja vie hänet kauas pois.

He lähtevät yhdessä kohti auringonlaskua, kuin jotain The Princess Bridesta, ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun asti: maskuliininen parrakas mies ja hänen hento naisellinen naisensa.

Pahoittelut, mutta satuja ovat valheet. Valheita, sanon minä!

Milloin olet viimeksi ollut niin pitkätukkainen, että se olisi ollut tapa houkutella mies makuuhuoneeseesi?

Ja oletko koskaan suudellut sammakkoa, joka muuttui loistavaksi ritarihaarniskaan sonnustautuneeksi prinssiksi? Jos kyllä, niin upeaa! Mutta ehkä sinun kannattaisi vähän vähentää huumeiden käyttöä.

Tarinat vs todellisuus

Vaikka tarinat, elokuvat, romaanit ja jopa musiikki ovat opettaneet meille jotain, kaikki naiset eivät ole halukkaita löytämään rinnalleen miehen, joka on yli-inhimillisen maskuliininen ja pelottomasti vastaanottaa vaarat, naureskellen ajatukselle häviöstä.

Itse asiassa, maskuliinisille miehille, oikeassa maailmassa ette voita naisten suosiota niin paljon kuin haluaisitte. Tarjoaisin sinulle nenäliinan, mutta ”oikeat” miehet eivät itke, vai mitä?

Superhero

EliteSingles tutki tarkemmin, millaiset miehet ja naiset ovat toisten mielissä houkuttelevimpia.

Valmis järkytykseen, joka saattaa saada sinut, mies, pohtimaan elämän arvoja uudelleen? Vuoden 2014 tutkimuksen mukaan 76 prosenttia naisellisista naisista on vetovoimaisia naisellisille miehille, kun kyse on deittaamisesta ja lopulta vakavan suhteen aloittamisesta.

Superheroja on toki mahtavaa katsella, mutta jopa Supermanin pukeutumisessa olevat trikoot eivät ole tarpeeksi naisellisia saadakseen naisellisista miehistä pitävät naiset huokailemaan.

Mahdollisesti naiset eivät enää tunne tarvitsevansa pelastajaa tai suojelijaa, koska rehellisesti, meillä on tämä hallinnassa; pystymme tekemään sen omilla ehdoillamme.

Kun kyse on niistä, jotka tunnistavat itsensä maskuliinisemmiksi, sekä miehet että naiset, he ovat enemmän taipuvaisia valitsemaan samanlaisia ihmisiä kumppanikseen.

59 prosenttia miehistä, jotka kuvailevat itsensä ”maskuliinisiksi” luonteeltaan, huomasivat olevansa vetovoimaisia niille naisille, jotka identifioivat itsensä samalla tavalla.

Noista itseään maskuliinisiksi naisiksi kuvailleista, 68 prosenttia heistä sanoi, että kun on kyse vetovoimasta, sukupuoli-identiteetti on suuressa osassa tätä yhtälöä.

Tutkimuksen johtajana toiminut tohtori Wiebke Neberich huomautti, että suhteisiin liittyy kaksi teoriaa.

Ensimmäinen niistä on ”samankaltaiset vetävät samankaltaisia puoleensa”, ja toinen on vielä useammin kuultu ”vastakohdat houkuttelevat toisiaan”.

Tohtori Neberich kuitenkin korostaa, että niiden ihmisten, jotka ovat ”samankaltaisia”, on parempi mahdollisuus ylläpitää pidempiaikaisia suhteita, koska se on ”realistisempaa”. Totta, mutta ilman konflikteja ja satunnaisia riitoja ei ole sovintoseksiä, ja missä on hauskuus siinä?

Mutta samaan aikaan, kuka haluaa maskuliinisen tyypin, kun heidän feminiininen puolensa saa heidät kaipaamaan naisellista miestä?

Periaatteessa ”sen oikean” löytäminen on edelleen monimutkainen ja vaikea saavutus, ja vaikka tutkimukset ovatkin hyviä, loppujen lopuksi kaikki perustuu kemiaan.

Terveellinen suhde hyötyy siitä, että ihmiset ovat ymmärtäväisiä ja tukevia: miehet ja naiset, joilla on samanlaiset persoonallisuudet, sopivat yleensä paremmin yhteen, koska heillä on samankaltaiset tarpeet, olemassa samankaltainen tunnemaailma ja he havaitsevat asiat tyypillisesti samalla tavalla, mikä auttaa välttämään konflikteja.

Tohtori Neberich

Entä sitten jos vuorossa olisi seksitreffit? Miten silloin mietitään yhteen sopivuudesta, vai onko silloin kyse vain siitä itsestään, eli seksistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *