Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Schwarzkopf Blonden kasvoksi Lotta Harala

Kuva: Marko Rantanen  / Hiukset: Miika Kemppainen

Aitajuoksija Lotta Harala aloittaa brändiyhteistyön Schwarzkopf Blonden kanssa. Lotta Haralan asenne ja luja tahto luo juuri oikean asenteen yhteistyön pohjaksi. ”Halusimme löytää vahvan naisen, joka ei pelkää asettaa suuria tavoitteita ja toimii hyvänä esikuvana”, Henkel Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Allan Friis kertoo. 

Lotta Harala on kiinnostava henkilö, ja hänen terveelliset elämäntavat sekä tavoitteellisuus sopivat yhteen Blonden brändipersoonan kanssa. Lisäksi Lotan luonnolliset ja hyvinvoivat vaaleat hiukset mahdollistavat täydellisen yhteistyön elementin Blonde-vaalennusbrändin kanssa. Schwarzkopf Blonde on markkinoiden johtava vaalennustuotteiden asiantuntija. Kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin vaalennustarpeisiin: raitatuotteet, vaalennus, sävyttävä vaalennus, värinpoisto sekä erityistuotteet kuten shampoo ja sävyte. 

Tiiviisti harjoitteleva Lotta Harala tähtää Tokion Olympialaisiin 2020. Nykyisin Tampereella asuva huippu-urheilija tunnetaan ennen kaikkea positiivisesta elämänasenteestaan ja valloittavasta persoonastaan. Lahjakkaalle aiturille kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää, ja hiusten hyvä kunto ja edustavuus on merkittävä osa tätä. 

En ole koskaan pelännyt unelmoida isosti. Asenne on se, mikä ratkaisee ja olen todella onnellinen saadessani tällä hetkellä harjoitella terveenä kohti suurinta unelmaani Tokion Olympialaisia 2020. Mulle on aina ollut tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kropan kunnon huolehtimisen lisäksi siihen kuuluu myös ulkoinen fiilis ja hiukset isona osana, erityisesti kisapäivinä. Alusta asti meillä synkkasi Schwarzkopfin kanssa ja on mahtavaa, että saadaan nyt juosta kohti yhteisiä tavoitteita”, Lotta sanoo.

Schwarzkopf Blonde huolehtii Lotta Haralan hiuksista, joissa on kauniin kirkkaat vaaleat raidat, joita Lotta hoitaa Blonden kotihoitotuotteilla. Upeista hiuksistaan tunnettu lahjakas aituri tullaan näkemään säännöllisesti Schwarzkopfin sosiaalisen median kanavissa sekä Schwarzkopf Blonden mainonnassa syksyn 2019 sekä kevään 2020 aikana.

”Schwarzkopf Blonde on naisellinen ja helposti lähestyttävä, samaan aikaan brändin ollessa innovatiivinen, laadukas ja luotettava”, kertoo Schwarzkopf Blonde -brändistä vastaava Trade Brand Manager Sanna Helsto. ”Lotta Harala on täydellinen brändilähettiläs Blondelle ja upea esikuva”, Helsto jatkaa.

Schwarzkopf Blonde on Suomen johtava vaalennusbrändi kotikäyttöön, ja se on saatavilla päivittäistavarakaupoista. Blonde-tuoteperheessä on tarjolla tuotteita kaikkiin vaalennustarpeisiin aina 9 asteen vaalennuksesta hienovaraiseen sävykirkastukseen. Blonden uudistunut koostumus sisältää kampaamokäsittelyistä inspiraationsa saaneen OmegaPlex-teknologian, joka hoitaa hiusta sisältäpäin korjaten rikkoutuneita hiuskuidun sidoksia. Koostumukseen on lisätty pigmenttejä, jotka neutralisoivat kellertäviä sävyjä. Sinistä pigmenttiä sisältävät Blonde shampoo ja sävyte taittavat keltaisia pigmenttejä sekä silottavat ja vahvistavat hiusrakennetta vaalennuksen jälkeen.

Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Laundry & Home Care, Beauty Care ja Adhesive Technologies. Henkel perustettiin vuonna 1876 ja yrityksellä on maailmanlaajuinen vahva asema sekä kuluttaja- että teollisuusmarkkinoilla. Henkelin tunnettuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Schwarzkopf, Persil ja Loctite. Henkel työllistää noin 53 000 ihmistä maailmanlaajuisesti. Tilikaudella 2018 yrityksen liikevaihto oli 19,9 miljardia euroa ja oikaistu liikevoitto 3,5 miljardia euroa. Henkelin etuoikeutetut osakkeet on listattu Saksan osakeindeksiin (DAX). 

www.schwarzkopf.fi
www.henkel.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *