Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Bronx Colors kevään 2019 ripsiväri-, rajausväri- ja luomiväriuutuudet

Pro Lash Primer -ripsivärinpohjustustuote

Pro Lash Primer -ripsivärinpohjustustuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää kevyitä mikrokuituja, jotka kiinnittyvät ripsiin ja antavat niille lisää pituutta ja tuuheutta. Ripsille lisää volyymiä antavan ominaisuuden lisäksi Pro Lash Primer sisältää peptidejä ja B5-vitamiinia, jotka hoitavat ja vahvistavat ripsiä. Pro Lash Primer -ripsivärinpohjustustuote parantaa ripsivärin levittyvyyttä, lisää ripsivärin kestoa ja syventää ripsivärin sävyä.

Hinta:

Pro Lash Primer 12 ml, suositushinta 8,50 euroa.

3-in-1 Mascara

3-in-1 Mascara on kolmivaikutteinen ripsiväri, se pidentää ripsiä, antaa niille lisää tuuheutta ja taivuttaa ne kauniille kaarelle. Ripsivärin voidemainen koostumus levittyy helposti ja tasaisesti ripsiin. Ripsivärin sisältämä E-vitamiini hoitaa ja kosteuttaa ripsiä.
Värivalikoimaan kuuluu intensiivinen musta sävy MC413 Black.

Hinta:

3-in-1 Mascara 12 ml, suositushinta 9,90 euroa.

Extreme Fine Eyeliner -rajausväri

Erittäin kapealla siveltimellä varustettu nestemäinen silmänrajausväri. Rajausvärin kapea sivellin mahdollistaa silmän muotoa korostavan, erittäin ohuen rajauksen vetämisen aivan ripsien juureen. Ohuen siveltimen avulla rajausväri on helppo levittää ripsien väliin, jolloin ripset näyttävät aiempaa tuuheammilta. Taipuisan siveltimen avulla myös paksun, näyttävän rajauksen tekeminen onnistuu helposti. Rajausväri kuivuu nopeasti paikoilleen ja pysyy vedenkestävän koostumuksensa ansiosta paikoillaan koko päivän.

Värivalikoimaan kuuluu intensiivinen musta sävy EFE01 Deep Black.

Hinta:

Extreme Fine Eyeliner 0,24 ml, suositushinta 11,90 euroa.

Single Slide Shadow -luomiväri

Single Slide Shadow -luomivärit ovat yksittäisinä luomivärinappeina myytävät luomivärit, joista voi itse koota mieleisensä kokonaisuuden tyhjään neljän tai kahdeksan sävyn rasiaan. Luomivärin pehmeä, puuterimainen, runsaspigmenttinen koostumus levittyy helposti ja tasaisesti luomille. Luomiväri pysyy hyvin paikoillaan eikä kasaudu luomivakoon päivän mittaan.
Keväällä Single Slide Shadow -luomivärin värivalikoima laajenee 12 uudella sävyllä. Uusissa sävyissä on mukana pehmeitä, vaaleita neutraaleja sävyjä sekä tummempia ruskean, sammalen ja luumun sävyjä.

Sävyvalikoima:

SCS25 Sangria SCS27 Sand Beige SCS29 Moss SCS31 Penny
 
SCS33 Sepia SCS36 Pecan Sandie SCS37 Silky Dream SCS38 Cantaloupe
       
SCS43 Cedar SCS44 Silky Plum SCS39 Toffee Crunch SCS40 Brunette

Hinta:

Single Slide Shadow 2 g, suositushinta 3,90 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *