Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Kevään 2019 Bronx Colors uutuudet kulmakarvojen muotoiluun

Supertäydellisten Instagram-kulmakarvojen aika alkaa olla ohi ja muotiin ovat tulossa paksut, ei niin viimeistellyt kulmakarvat. Niin tai näin kulmakarvat antavat kasvoille ryhtiä ja siksi ne kannattaa huomioida meikkiä tehtäessä.

Bronx Colors tuo tänä keväänä valikoimaansa neljä uutta kulmakarvatuotetta:

2 in 1 eyebrow pen & brow mascara

Monikäyttöinen, vedenkestävä kulmakynä, jonka toisessa päässä on litteä, viistokärkinen kulmakynä ja toisessa päässä väriä antava kulmamaskara. Pehmeän, vahamaisen kulmakynän litteän, viistokärkisen terän avulla on harvojen kulmakarvojen sekaan helppo piirtää ohuita lisäkarvoja. Kun kynän terän kääntää lappeelleen, onnistuu kolojen paikkaaminen kulmakarvoista helposti. Värillisen kulmamaskaran avulla kulmakarvat on helppo kiinnittää paikalleen. Sen avulla on myös helppo antaa vaaleille kulmakarvoille lisää väriä. Kulmamaskaran käytössä tulee muistaa, että väri levitetään kevyesti ainoastaan kulmakarvoihin ei ihoon.

Sävyvalikoima:
EBPM01 Blonde, EBMP02 Ash, EBMP03 Espresso, EBMP04 Black

Hinta:
2 in 1 eyebrow pen & brow mascara 0,25 ml + 1,2 g, suositushinta 10,90 euroa.

2 in 1 eyebrow pen & smooth brush

Koostumukseltaan pehmeän vahamainen, vedenkestävä kulmakynä, jonka litteällä, viistolla terällä voi kulmakarvoihin piirtää joko ohuita tai paksumpia viivoja. Kulmakynän toisessa päässä on pehmeä kulmaharja, jonka avulla kulmat voi harjata muotoonsa ennen värin levittämistä. Kulmaharjan avulla on myös helppo viimeistellä kulmameikki värin levittämisen jälkeen.

Sävyvalikoima:
EBPS01 Blonde, EBPS02 Auburn, EBPS03 Soft Brown, EBPS04 Espresso, EBPS05 Grey, EBPS 06 Black

Hinta:
2 in 1 eyebrow pen & smooth brush 0,25 g, suositushinta 9,90 euroa.

Micro eyebrow pen & brow brush

Erittäin ohutkärkinen, koostumukseltaan pehmeän vahamainen kulmakynä, jonka avulla on helppo piirtää lisää yksittäisiä karvoja omien kulmakarvojen joukkoon. Vedenkestävän koostumuksen ansiosta meikki pysyy paikoillan koko päivän. Kynän toisessa päässä olevan spiraalimaisen harjan avulla kulmakarvat on helppo kammata paikoilleen ennen värin levittämistä. Harja sopii myös kulmameikin viimeistelyyn värin levittämisen jälkeen.

Sävyvalikoima:

MEBP01 Blonde, MEBP02 Auburn, MEBP03 Ash Brown, MEBP04 Soft Brown, MEBP05 Esprsso,
MEBP06 Back

Hinta:
Micro eyebrow pen & brow brush 0,05 g, suositushinta 8,90 euroa.

Wow Brow Highlighter

Kulmaluun ja kulmakaaren korostamiseen tarkoitettu hohtava, voidemainen korostuskynä. Kulmaluun korostaminen avartaa katsetta ja saa silmät näyttämään suuremmilta. Kulmaluun lisäksi korostuskynää voi käyttää myös silmän sisänurkaan katsetta kirkastamaan. Korostuskynä sisältää ihoa hoitavia aineosia, kuten E-vitamiinia ja jojobaöljyä.

Sävyvalikoima:
WBH01 Shell, WBH02 Peachy Glow, WBH03 Pink Pearl

Hinta:
Wow Brow Highlighter 1 g, suositushinta 5,90 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *