Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Vuoden 2020 hoitotuote Skingain seerumi uudistaa ja kohottaa ihoa

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut Immitecin Skingain Seerumin vuoden 2020 hoitotuote-sarjan voittajaksi. Terveyskaupan ammattilaisten valitsema Skingain Seerumi on ihoa uudistava ja kohottava kaikille ihotyypeille sopiva ihonhoitoseerumi. Hyaluronihappoa, lipopeptidejä ja proteiineja sisältävä seerumi antaa iholle syvään ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen. 

Skingain Seerumin ihoa uudistava ja kohottava ominaisuus syntyy usean korkealaatuisen raaka-aineen yhteisvaikutuksesta.

ARGATENSYL on vuodesta 2005 lähtien reilun kaupan ohjelman mukaan tuotettu arganöljy. Arganöljy tuotetaan eteläisen Marokon maaseudulla, jossa tuotanto-ohjelma työllistää 1.000 maaseudun naista. Arganöljy on suosittu kasvojen, kaula- ja dekolteehoitotuotteissa sekä vartalonhoitotuotteissa.

FUCOGEL® on anioninen polysakkaridi. Sitä valmistetaan bakteerifermentoinnilla GMO vapaista kasviaineksista. FUCOGEL®-raaka-aineella on ihoa rauhoittava, kosteuttava, ikääntymistä hidastava, uudistava ja tasoittava vaikutus.

RIGIN ™ on immunoglobuliini-G:n peptidi. Se rauhoittaa ihoa esimerkiksi UVB-säteilylle altistumisen jälkeen. Peptidit ovat lyhytketjuisia aminohappoja ja imeytyvät helposti ihoon. Niillä on myönteinen vaikutus kollageenin tuotantoon, ihon kiinteytymiseen ja juonteiden tasoittumiseen.

REPAIR COMPLEX CLR on ihon ikääntymistä hidastava ainesosa. Sitä valmistetaan probioottisten bifidobakteerien lysaatista. Se suojaa ihoa UV-säteilyltä tukemalla ihon vastustuskykyä sekä solujen uudistumista.

HYALURONIHAPPO toimii ihossa kosteuttavana aineena ja auttaa ihoa sitomaan nestettä. Hyalyronihappoa arvostetaan ihon kauneudenhoitotuotteissa, sillä hyalyronihapon väheneminen ihossa johtaa kimmoisuuden laskuun ja ihon kuivumiseen.

Tutkittu vaikutus ihon hyvinvoinnille

Skingain Seerumin on todettu parantavan ihon kosteutta jopa 140%, kohottavan kasvoja 28% ja vähentävän juonteita 48%. Lisäksi Skingain Seerumin on todettu parantavat ihon pehmeyttä 88% ja ihon uudistumista 80%.

Skingain voittoisia tuoteperhe vaikuttaa ihon hyvinvointiin sisäisesti ja ulkoisesti

Skingain tuoteperheen kollageenijauhe valittiin vuoden 2014 hoitotuotteeksi ja nyt vuoden 2020 voittajaksi Skingain seerumi. Palkitusta Skingain ravintolisästä on kehitetty hyaluronihappoa ja Pycnogenolia® sisältävä Plus-versio.

Ravintolisänä käytettävä Skingain tai Skingain Plus ja ulkoisesti ihonhoitoon Skingain Seerumi soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tehostamaan iholle hyödyllisten ravintoaineiden saantia sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Tuotteita voidaan käyttää myös erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Ravintolisänä tuoteperheen Skingain tai Skingain Plus huolehtivat ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja ulkoisesti käytettävä hoitoseerumi antaa iholle tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Palkitun Immitecin Skingain Seerumin ominaisuudet:

– Tuotteen taustalla onnistunutta tuotekehitystä ja tutkimusta

– Laadukkaat raaka-aineet

– Sopii ihon kunnosta ja kauneudesta huolehtivalle kuluttajalle päivittäiseen käyttöön

– Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *