Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Säihkyvän valkoisella hymyllä pikkujoulukauteen

Ainutlaatuinen valkaisutekniikka

Ainutlaatuinen kalsiumiin perustuva tekniikka valkaisee nopeasti ja luonnollisesti – ilman vetyperoksidia. Kalsium vahvistaa myös hampaita. iWhite Instant –valmisteen käyttö on yksivaiheinen. Käyttöä varten ei tarvitse desinfioida muotteja, käyttää ruiskuja tai harjoja, mitata geeliä tai käyttää erikoishammastahnoja tai suuhuuhteita.

Valkaisumuotit valmistetaan pehmeästä läpinäkyvästä materiaalista, jotta suukappaleet olisivat mahdollisimman joustavia. Tämän ansiosta paine, joka on yksi valkaisureaktion tärkeimmistä katalysaattoreista, on ihanteellinen ja se työntää aktiivista geeliä hampaiden pintaan parhaan valkaisutuloksen saavuttamiseksi. Muotit on suunniteltu sekä hampaiden etu- että sisäpinnan valkaisemiseksi.

Tämä on tärkeää, koska hampaat ovat läpikuultavia ja sisäpinnoilla olevat värjäytymät voivat kuultaa edestä.Muotit sopivat kaikille ja ne ovat miellyttävän pehmeät ja joustavat.

Jokaiseen muottiin on valmiiksi täytetty sopiva määrä valkaisugeeliä.

Valmiste on kliinisesti todistetusti turvallinen käyttää, se ei sisällä vetyperoksidia eikä se aiheuta hampaiden tai ikenien arkuutta.

Kolmitehoinen valkaisumenetelmä

Kolmitehoisen valkaisumenetelmän valkaisutekniikan ensimmäinen vaihe on ftalimidiperoksikapronihappo (PAP). PAP on patentoitu ainesosa, joka hakeutuu hampaan pinnassa oleviin kaksoissidoksiin, jotka aiheuttavat hampaan värjäytymiä. PAP hajottaa kiilteen tummentumat hellävaroen, mutta tehokkaasti. Näin hampaan pinta valkaistuu ja värjäytymät häviävät.

Valkaisumenetelmän seuraava vaihe on kalsiumfluoridikompleksi. Fluoridipartikkelit kiinnittyvät hampaiden pinnalle ja nopeuttavat uuden pinnan muodostumista. Kalsiumfluoridikompleksi korjaa vahingoittunutta kiillettä ja vahvistaa hampaiden rakennetta. Tämä johtaa luonnolliseen valkaistumiseen.

iWhite Instant2:n viimeinen vaihe on innovatiivinen MOHA-kompleksi. Tämä erikoiskompleksi koostuu pienistä lumivalkoisista hydroksiapatiitti-mikrokiteistä, jotka vapautuvat moha-kompleksista kiilteeseen. Hydroksiapatiitti on hampaiden keskeinen luonnollinen rakennusaine ja vapauttamalla hydroksiapatiittikiteitä MOHA-kompleksi uudistaa ja palauttaa kiillettä. MOHA-kompleksin ansiosta hampaat saavat jälleen luonnollisen valkoisen värinsä.

iWhite instant2 tuoteominaisuudet:

  • Kliinisesti osoitettu, välittömästi hampaita valkaiseva teho
  • Jopa 8 sävyä valkoisemmat hampaat
  • 100 % turvallinen ja vetyperoksiditon
  • Tehokas värjäytymien poisto
  • Vahvistaa hampaita
  • Vahvistaa kiillettä
  • Helppokäyttöinen – ilman esivalmisteluja; käyttövalmiit muotit
  • Miellyttävä käyttää: Pehmeät ja läpinäkyvät muotit, jotka sopivat kaikille
  • Valkaisee sekä hampaiden etu- että sisäpinnat

iWhite instant2 hammastahna ja suuvesi tehostavat hampaiden valkoisuutta samojen ainesosien avulla kuin valkaisugeelissä. Tämän lisäksi hammastahna ja suuvesi myös poistavat plakkia. Hammastahna sisältää fluoria 1450 ppm F- jonka ansiosta se vahvistaa hampaita ja ehkäisee niiden reikiintymistä.

Pakkaus sisältää: 6 valmiiksi täytettyä ja käyttövalmista iWhite Instant2 valkaisumuottia.

Ostopaikat: apteekit kautta maan

iWhite instant valkaisumuotit 6 kpl OVH 32 €

iWhite instant2 hammastahna 75 ml OVH 9,95 €

iWhite instant2 suuvesi 500 ml 9,95 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *