Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

CLARINS SOINS EXFOLIANTS -kuorintavoiteet kasvoille

Kolme uutta, kasvoille tarkoitettua kuorintavoidetta, joista kullakin on oma yksilöllinen koostumuksensa

Miellyttävän tuntuiset kuorintavoiteet irrottavat tehokkaasti liiallista kuollutta solukkoa ihon pinnasta. Niissä käytetyt kuorivat rakeet ovat peräisin luonnosta: puuselluloosarakeet, laavarakeet ja punajuuresta saadut sokerirakeet. Yksi kuorinnoista virkistää, toinen hoitaa ja kolmas puhdistaa ihoa.

Jokaiselle ihotyypille on oma, ihon erityistarpeet huomioiva kuorintavoiteensa.

Fresh Scrub virkistää ihoa ja tasoittaa ihon pinnan rakennetta.

Pure Scrub on vaahtoava kuorinta, joka poistaa iholta epäpuhtauksia.

Comfort Scrub on rauhoittavia öljyjä sisältävä kuorinta, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi.

Auttaako kuorinta säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön?

Kyllä, säännöllinen kuorinta irrottaa kuollutta solukkoa ihon pinnasta ja aktivoi siten ihon uusiutumista.

Mitä tapahtuu, jos ihoa ei kuori?

Ihon pintaan kertynyt liiallinen kuollut solukko tekee ihosta elottoman näköisen, estää hoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja hidastaa ihon uusiutumista. Jos ihoaan ei kuori, iho tuntuu karhealta ja siihen kertyy aiempaa helpommin epäpuhtauksia.

Kuinka monta kertaa viikossa iho olisi hyvä kuoria?

Jotta ihon pintaan ei kertyisi liiallista kuollutta solukkoa, iho suositellaan kuorittavaksi 1-2 kertaa viikossa. Erityisen tärkeää tämä on vanhenevalle iholle, jonka uusiutuminen on hitaampaa kuin nuoren ihon.

Voiko kuorinnan tehdä kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle?

Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille. Herkälle iholle kuorinta tehdään ihoa hellävaraisesti hieroen.

SOINS EXFOLIANT -kuorinnat

FRESH SCRUB -kuorintavoide 50 ml, suositushinta 30,00 euroa

Fresh Scrub, iho virkistävä, selluloosarakeita sisältävä kuorintavoide

Fresh Scrub -kuorintavoide poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta solukkoa. Sen sisältämät ihoa pehmittävät ja virkistävät aineosat, luonnosta peräisin olevat kuorivat rakeet ja raikas tuoksu kirkastavat välittömästi ihon väriä ja saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja tasaiselta.
Fresh Scrub -kuorintavoide sisältää kahdenkokoisia puuselluloosarakeita. Suuret rakeet irrottavat iholta kuollutta solukkoa ja pienet rakeet tasoittavat ihon pinnan rakennetta.

Kuorintavoiteen sisältämä luomuitulehtiuute aktivoi hyaluronihapon muodostumista ihossa ja parantaa siten ihon kosteuspitoisuutta.

Käyttö:

Kuorintavoidetta käytetään 1-2 kertaa viikossa, aamuin tai illoin puhdistetulle iholle. Iho kostutetaan, minkä jälkeen pieni määrä kuorintavoidetta lämmitetään kämmenten välissä. Kuorintavoidetta hierotaan tämän jälkeen kevyesti ja hellävaraisesti kasvojen iholle, silmänympärysihoa välttäen. Kuorintavoide huuhdotaan iholta vedellä. Kuorintavoiteen vaikutusta voidaan täydentää käyttämällä sen jälkeen SOS Hydra Mask
-naamiota.

PURE SCRUB -kuorintageeli 50 ml, suositushinta 30,00 euroa

Pure Scrub, geelimäinen, laavarakeita sisältävä kuorintageeli

Seka- ja rasvaisessa ihossa esiintyy helposti epäpuhtauksia, iho kiiltää ja huokoset ovat laajentuneet. Pure Scrub -kuorintageeli tekee ihosta välittömästi mattapintaisen ja raikkaan tuntuisen, se supistaa huokosia ja puhdistaa ihoa.

Pure Scrub -kuorintageeli sisältää vulkaanisesta laavakivestä saatuja rakeita, jotka poistavat hellävaraisesti iholta liiallista kuollutta solukkoa ja syväpuhdistavat ihohuokosia. Raikkaan kukkaistuoksuinen kuorintageeli muuttuu vaahtomaiseksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

Kuorintageelin sisältämä luomutunturihorsman uute hillitsee ihotalin tuotantoon vaikuttavan entsyymin toimintaa. Ihon kiilto vähenee, ihohuokosten koko pienenee ja iho pysyy mattapintaisena pitkään.

Käyttö:

Kuorintageeliä käytetään 1-2 kertaa viikossa, aamuin tai illoin puhdistetulle iholle. Iho kostutetaan, minkä jälkeen pieni määrä kuorintageeliä lämmitetään kämmenten välissä. Kuorintageeliä hierotaan tämän jälkeen kevyesti ja hellävaraisesti kasvojen iholle, silmänympärysihoa välttäen. Kuorintageeli huuhdotaan kasvoilta vedellä. Kuorintageelin vaikutusta voidaan täydentää, käyttämällä sen jälkeen SOS Pure Mask
-naamiota.

COMFORT SCRUB -kuorintavoide 50 ml, suositushinta 30,00 euroa

Comfort Scrub, ihoa hoitavaa öljyä ja sokerikiteitä sisältävät kuorintavoide.

Kuiva iho tuntuu saavan harvoin riittävästi hoitavia aineosia, jotka pitävät sen miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuisena. Comfort Scrub -kuorintavoide hemmottelee ihoa kokonaisvaltaisesti. Se tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja saa sen tuntumaan välittömästi aiempaa pehmeämmältä ja joustavammalta.

Kuorintavoiteen öljymäinen geelikoostumus muuttuu emulsiomaiseksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Sen sisältämät, punajuuresta saadut sokerikiteet irrottavat hellävaraisesti liiallista kuollutta solukkoa ihon pinnasta. Yhdessä nämä kaksi Comfort Scrub -kuorintavoiteen tekijää ehkäisevät ihon kuivumista. Koostumuksensa ansiosta Comfort Scrub
-kuorintavoidetta voidaan käyttää myös huulten kuorintaan, poistamaan kuivaa rohtunutta ihoa huulista.

Mangovoi sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja se tuo iholle runsaasti sen tarvitsemia ravintoaineita, saaden jopa erittäin kuivan ihon tuntumaan miellyttävältä.

Käyttö:

Kuorintavoidetta käytetään 1-2 kertaa viikossa, aamuin tai illoin puhtaalle iholle. Pieni määrä kuorintavoidetta lämmitetään kämmenten välissä, minkä jälkeen kuorintavoidetta hierotaan kevyesti ja hellävaraisesti iholle, silmänympärysihoa välttäen. Kuorintavoide huuhdotaan iholta vedellä. Kuorintavoiteen vaikutusta voidaan täydentää käyttämällä sen jälkeen SOS Comfort Mask -naamiota.

Clarins, vastuullista kauneutta

Clarins haluaa tehdä konkreettisia toimenpiteitä luonnon suojelemiseksi ja suojella uhanalaisia luonnonvaroja. Kolme uutta kuorintaa noudattavat luonnollisesti myös näitä ympäristöystävällisiä sääntöjä:

Kuorintavoiteiden tuubien valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia.

Itulehtiuute ja tunturihorsman uute on uutettu luomukasveista.

Tuotteen pahvipakkaus ja käyttöohjeet on painettu kestävän kehityksen menetelmin kasvatettujen metsien puista valmistetulle paperille.

Kuorintavoiteissa käytetyt kuorintarakeet ovat peräisin luonnosta: puuselluloosa, laavakivi ja sokerikiteet.

Ihonhoitorutiini ihon hyvän kunnon saavuttamiseksi

Noudattamalla oheista komivaiheista ihonhoitorutiinia ihon kunto paranee ja iho muuttuu heleän ja raikkaan näköiseksi.

  1. Ihon puhdistaminen hellävaraisesti
  2. Ihon hellävarainen kuorinta luonnosta peräisin olevien kuorivien rakeiden avulla
  3. Ihon toimintojen tasapainottaminen ihotyypille sopivan naamion avulla

Kosteutta kaipaava iho

Iho pudistetaan kaikille ihotyypeille sopivalla Gentle Foaming Cleanser -puhdistuvaahdolla, joka jättää ihon puhtaaksi ja valmistaa sen vastaanottamaan sitä seuraavat hoitotuotteet.

Kuorinta Fresh Scrub -kuorintavoiteella.

Naamioksi SOS Hydra Mask -naamio.

Kun iholta on poistettu liiallinen kuollut ihosolukko, on aika rentoutua ja levittää kasvojen iholle kuorintavoiteen vaikutuksia täydentävä kosteuttava SOS Hydra Mask -naamio. Naamio saa vaikuttaa iholla 10 minuutin ajan.

Seka- ja rasvainen iho

Iho puhdistetaan seka- rasvaiselle iholle tarkoitetulla, tamarindia ja puhdistavia mikrohelmiä sisältävällä Gentle Foaming Cleanser -puhdistusvaahdolla.

Kuorinta Pure Scrub -kuorintageelillä.

Naamioksi SOS Pure Mask -naamio.

Kun iholta on poistettu liiallinen kuollut ihosolukko, on aika rentoutua ja levittää kasvojen iholle kuorintageelin vaikutuksia täydentävä SOS Pure Mask -naamio. Naamio saa vaikuttaa iholla 10 minuutin ajan.

Kuiva iho

Iho puhdistetaan kuivalle iholle sopivalla, karitevoita sisältämällä Gentle Foaming Cleanser
-puhdistusvaahdolla.

Kuorinta Comfort Scrub -kuorintavoide

Naamioksi SOS Comfort Mask.

Kun iholta on poistettu liiallinen kuollut solukko, on aika rentoutua ja levittää iholle kuorintavoiteen vaikutuksia täydentävä SOS Comfort Mask -naamio. Naamio saa vaikuttaa iholla 10 minuutin ajan.

Suositellaanko kuorintaa ikääntyvälle ja/tai kuivalle iholle?

Tohtori Olivier Courtain-Clarins vastaa:

”Säännöllinen kuorinta ehkäisee ryppyjen muodostumista ihoon. Toisin kuin luullaan, mitä kuivempi iho on, sitä useammin sitä pitäisi kuoria. Sen lisäksi, että kuorinta aktivoi ihon uusiutumista, se saa talirauhasen tuottamaan lisää talia ja vähentää siten ihon kuivuutta.”

Heille, jotka eivät pidä rakeita sisältävistä kuorinnoista, suositellaan ihoa rauhoittavaa esikkouutetta sisältävää Gentle Peeling -kuorintavoidetta. Se poistaa hellävaraisesti iholta liiallista kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia.

Myynnissä:

Soins Exfoliants -kuorintavoiteet tulevat myyntiin syyskuussa 2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *