Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Värihoitoa hiuksille kotikonstein

Juurikasvua, harmaita hiuksia, kiillottomat, haalistuneen väriset hiukset? Poikkeusolot ovat siirtäneet monen kampaamokäyntiä myöhempään ajankohtaan. Plantur 39 Ruskea Sävyttävä Fytokofeiinishampoo ja -hoitoaine sisältävät tehokkaita väripigmenttejä, jotka syventävät hiusten ruskeaa sävyä. Niillä on helppo hoitaa värjättyjä tai luonnonruskeita hiuksia kotioloissa ja pidentää kampaamokäyntien väliä. Ne myös peittävät ensimmäiset merkit harmaista hiuksista. Plantur 39 kirkastaa hiusten väriä ja lisää kiiltoa pesu pesulta.

Plantur 39 Ruskea Sävyttävä Fytokofeiinishampoo antaa ruskeille hiuksille kauniin sävyn ja lisää kiiltoa. Fytokofeiini aktivoi hiusjuurta pesun aikana tukien hiusten kasvua. Ruskea Sävyttävä Hoitoaine tehostaa shampoon sävyttävää vaikutusta. Molemmat tuotteet on kehitetty käytettäväksi luonnollisesti ruskeisiin tai värjättyihin hiuksiin. Halutusta lopputuloksesta riippuen tuotteiden voi antaa vaikuttaa hiuksissa 2-5 minuuttia, minkä jälkeen aine huuhdellaan pois. 

Saksalaisen Dr. Wolffin valmistamat Plantur 39 -hiustenhoitotuotteet on suunnattu ennenaikaisesta hiustenlähdöstä kärsiville naisille, ja ne sopivat myös värjäyksestä rasittuneille hiuksille. Ensimmäiset merkit hiusten ikääntymisestä ja värin muutoksista huomataan usein itse peilistä. Harmaita hiuksia ilmestyy eri puolille päätä ja hiusten väri alkaa näyttää samealta ja kiillottomalta. Plantur 39 Sävyttävä -hiustenhoitotuotteet palauttavat hiusten kiillon ja syventävät sävyä tehden hiuksista luonnollisen kauniit. Upeat väripigmentit päivittäiseen käyttöön  Plantur 39 Ruskea Sävyttävä -shampoo ja -hoitoaine sisältävät tehokkaita väripigmenttejä. Väripigmentit kerrostuvat hiuksen pintakerrokseen tehden sävystä intensiivisemmän pesu pesulta. Vastaavasti pestessä hiukset tavallisella shampoolla, väripigmentit huuhtoutuvat vähitellen pois ja sävy haalenee.

Sävyttävien ainesosien lisäksi Plantur 39 -tuotteet auttavat ennaltaehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä yli nelikymppisillä. Shampoiden sisältämä aktivoiva fytokofeiiniyhdiste tukee hiustenkasvua säännöllisesti käytettäessä ja annettaessa vaikuttaa hiuksissa vähintään kahden minuutin ajan. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi shampoo ja hoitoaine levitetään tasaisesti kaikkialle hiuksiin, hiuspohjasta latvoihin, ja annetaan vaikuttaa 2-5 minuuttia sävyn halutusta syvyydestä riippuen. 

Sävyttävän Ruskean lisäksi Plantur 39 -tuotesarjasta löytyy sävyttävät tuotteet myös vaaleille hiuksille. Plantur 39 Vaalea Sävyttävä Fytokofeiinishampoo antaa vaaleille hiuksille kauniin lämpimän sävyn ja Plantur 39 Hopea Sävyttävä Fytokofeiinishampoo vähentää vaaleiden, harmaiden ja värjättyjen hiusten keltaisuutta violettien väripigmenttien avulla. 

Miellyttävän tuoksuisten Plantur 39 Sävyttävä -shampoiden ja -hoitoaineiden suositushinta on 18,40 €. Saatavilla vain apteekeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *