Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Valmista ihosi aurinkoon ja saavuta kaunis tasainen päivetys!

Skandinaviassa asuvilla vaaleaihoisilla ihmisillä ei ole riittävästi pigmenttiä syvään ja tasaiseen päivetykseen. Liialle auringolle altistuminen aiheuttaa lieviä auringonpolttamia, mutta myös ryppyjä ja pahimmillaan ihosyöpää. UV-säteily vähentää ihon kimmoisuutta ja nopeuttaa sen vanhenemista tuhoamalla ja vanhentamalla ihosoluja. Rusketus on ihon luontainen vastustusreaktio, jossa iho yrittää estää vahingollisten säteiden pääsyä syvemmälle ihoon. Ilman lisäsuojaa iho palaa, kuivuu ja rypistyy kuin kreppipaperi menettäen kimmoisuuttaan. Usein ihoon myös ilmaantuu pigmenttiläiskiä ja ihottumaa. Silti moni haaveilee kullansävyisestä kauniista päivetyksestä.

Beetakaroteeni antaa lisäsuojaa auringon UV-säteilyä vastaan ja iholle kauniin kultaisen sävyn. Beetakaroteenilla on lisäksi osoitettu olevan positiivisia vaikutuksia aurinkoihottumaan. Aurinkoihottuma on kohtuullisen yleistä. Aurinko aiheuttaa iholle punoituksen lisäksi näppylöitä ja kutinaa.


Maxosol sisältää yhteensä 10 ihoa suojaavaa ainesosaa. Luonnollinen beetakaroteeni on luontainen antioksidantti vihreissä ja oransseissa vihanneksissa ja hedelmissä. Useat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että säännöllinen beetakaroteenin saanti vähentää auringon haitallisia vaikutuksia ihossa ja antaa lisäsuojaa.
Lykopeeni suojaa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Lykopeenilla on myös kyky neutraloida haitallisia vapaita radikaaleja ja kasvattaa kollageenin esiastetta pro-kollageenia. Prokollageeni antaa iholle sen rakenteen ja säilyttää ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden. Suomalaisten veressä on merkittävästi vähemmän lykopeenia kuin monilla muilla Euroopan kansoilla. Alfalipoiinihappo silottaa ryppyjä ja ja aktivoi soluja suojaavia antioksidantteja hidastaen ihon vanhenemista.

Kupari ylläpitää ihon normaalia pigmentaatiota ja voi ehkäistä pigmenttiläiskien syntymistä. Niasiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina. Antioksidantit seleeni, sinkki, C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapetusstressiltä. C-vitamiini edistää lisäksi normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Sinkki ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Tuotteen edut:

  • Kauniimpi rusketus
  • Pidentää rusketuksen kestoa
  • Hidastaa ja estää auringon UV-säteilyn ihoa vanhentavaa vaikutusta
  • Sisältää luonnollista beetakaroteenia
  • Sisältää 10 ihoa suojaavaa ainesosaa
  • Vahvistaa myös hiuksia ja kynsiä

Maxosol ei yksinään suojaa auringolta eikä korvaa aurinkovoidetta, mutta se antaa sisäistä lisäsuojaa.

Maxosol 60 tablettia OVH noin 15 €

Terveyskaupoista ja apteekeista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *