Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Valkoisemmat hampaat – kaunis hymy iWhite-tuotteilla!

Hampaiden kotivalkaisu on vaivaton tapa kirkastaa tummentuneet hampaat ja saada kaunis hymy. Puhdas hammasrivistö tuo varmuutta kohdatessamme ihmisiä eri tilanteissa. iWhite on hampaiden kotivalkaisuun tarkoitettu kliinisesti tutkittu, tehokas ja turvallinen kotivalkaisusarja. Hampaiden valkaisu kotona on helppoa, valitse itsellesi sopiva vaihtoehto kolmesta eri tuotemuodosta: helppokäyttöiset valmiiksi täytetyt muotit, hammastahna tai suuvesi.

iWhite Dark Stains – välittömästi valkoisemmat hampaat ja raikas hengitys!

iWhite Dark Stains -käyttövalmiit muotit ja iWhite Dark Stains -hammastahna on suunniteltu ehkäisemään ja poistamaan erityisesti tummia värjäytymiä, jotka johtuvat kahvista, teestä, tupakasta ja punaviinistä.

Valmisteissa on käytetty Dark Pigment Absorption -menetelmää. Menetelmä perustuu kapseloitujen aktiivihiilimikrohelmien voimakkaaseen sitomiskykyyn. Aktivoituessaan mikrohelmet sitovat, neutraloivat ja poistavat tummat värjäytymät sekä pahanhajuisen hengityksen. iWhite Dark Stain -tuotteet ehkäisevät myös värjäytymien syntymistä.

iWhite Dark Stains –käyttövalmiit valkaisumuotit

Hygieenisesti pakatut muotit sopivat kaikille ja niihin on täytetty sopiva määrä valkaisugeeliä. Käyttöä varten ei tarvitse keittää muotteja, käyttää ruiskuja tai harjoja, mitata oikeaa geelimäärää, käyttää erikoishammastahnoja tai hammashuuhteita. Vain 20 minuutin käsittely päivässä kotona riittää, ja hampaat voivat vaalentua jopa 8 sävyn verran. Parhaimman mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valmisteen käyttöä kolmena peräkkäisenä päivänä. Pehmeät ja joustavat muotit sopivat kaikille ja ne valkaisevat hampaiden sisä- ja ulkopinnat.

  • Poistaa aktiivisesti kahvin, teen, tupakan ja punaviinin aiheuttamat värjäytymät hampaan pinnalta kiillettä vahingoittamatta. Dark Stains Adsorption -tekniikka tekee hampaista välittömästi valkoisemmat.
  • Auttaa ehkäisemään pahanhajuista hengitystä.
  • Sen Anti-Stain -ominaisuus ehkäisee uusien tahrojen muodostumista estämällä pigmenttien ja plakin tarttumista hampaiden pintaan.
  • Vahvistaa hampaita.

Hinta n. 32 € . Tuotepakkaus sisältää 6 kpl esitäytettyjä valkaisumuotteja.

iWhite Dark Stain -hammastahna

Kolmitehoinen hammastahna palauttaa hampaiden luonnollisen valkoisen värin, vahvistaa hampaita sekä raikastaa hengityksen.

  • Dark Pigment Absorption -menetelmä poistaa tummentumat ja pahan hajuisen hengityksen. Aktiivihiilipartikkelit imevät itseensä värjääviä yhdisteitä ja palauttavat hampaisiin luonnollisen valkoisuuden. Tahroja poistavien ominaisuuksiensa lisäksi nämä aktiivihiilipartikkelit sitovat itseensä voimakkaan hajuisia yhdisteitä ja raikastavat hengityksen.
  • PAP-molekyyli valkaisee hampaat. Sitä on käytetty menestyksekkäästi muissa iWhite-tuotteissa ja se on osoittanut voimakkaan valkaisutehonsa.
  • Anti-Stain -menetelmä estää värjäytymiä.iWhite Dark Stains ehkäisee myös tummien värjäytymien kiinnittymistä hampaisiin. Suojakalvopartikkelit muodostavat suojaavan kerroksen hammaskiilteen pinnalle estäen uusien värjäytymien ja plakin muodostumista.

iWhite Dark Stains -hammastahnaa voi käyttää joko säilyttämään valkaisumuottien valkaisutehon tai valkaisemaan kätevästi hampaita päivittäisen hampaiden harjauksen yhteydessä. iWhite Dark Stain valkaiseva hammastahna sisältää fluoria (1450 ppm F). Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Hinta n. 9,95 € Pakkauskoko 75 ml

iWhite Instant2 – kolmitehoinen valkaisumenetelmä

iWhite Instant2:n valkaisu ei perustu vetyperoksidiin vaan ainutlaatuiseen innovatiiviseen kolmitehoiseen valkaisumenetelmään.

PAP-molekyyli: hajottaa kiilteen tummentumat hellävaroen, mutta tehokkaasti. Näin hampaan pinta valkaistuu ja värjäytymät häviävät.

Kalsiumfluoridikompleksi: korjaa vahingoittunutta kiillettä ja vahvistaa hampaiden rakennetta. Tämä valkaisee hampaita luonnollisesti.

MOHA-kompleksi: pienet valkoiset hydroksiapatiittimikrokiteet uudistavat ja palauttavat hampaan kiillettä, jonka ansiosta hampaat saavat jälleen luonnollisen valkoisen värinsä.

iWhite Instant2 – helppokäyttöiset valmiit muotit ilman esivalmisteluja

Käyttövalmiit valkaisumuotit ovat hellävaraisia sekä hampaille että ikenille ja niiden turvallisuus ja teho on todistettu kliinisesti. iWhite Instant2 valkaisee hampaita, poistaa värjäytymiä ja tahroja hampaiden pinnoilta sekä vahvistaa hampaita. Paras tulos saavutetaan käyttämällä muotteja kolmena peräkkäisenä päivänä 20 minuutin ajan. Hampaat voivat vaalentua jopa 8 sävyn verran. Pehmeät ja joustavat muotit sopivat kaikille ja ne valkaisevat hampaiden sisä- ja ulkopinnat.

Hinta n. 29.90 €. Tuotepakkaus sisältää 6 kpl esitäytettyä valkaisumuottia.

iWhite Instant -valkaiseva hammastahna

iWhite Instant valkaiseva hammastahna valkaisee tehokkaasti kolmitehoisen koostumuksensa ansiosta:

PAP-molekyyli valkaisee hampaita ja on sekä hampaille että ikenille turvallinen. Se myös ehkäisee bakteerien kasvua suussa ja estää täten plakin kehittymistä.

Puhdistavat mikrokiteet poistavat värjäytymiä hampaan pinnoilta vahingoittamatta hampaan kiillettä.

Polyfosfaatti suojaa hampaita värjäytymiltä estämällä plakin muodostumisen hampaan pinnoille.

iWhite Instant valkaisevaa hammastahnaa voi käyttää joko säilyttämään iWhite-valkaisumuottienantaman valkaisutuloksen tai valkaisemaan kätevästi hampaita päivittäisen hampaiden harjauksen yhteydessä. Tuotteen teho on tutkittu kliinisesti. Hampaat tulevat valkoisemmiksi ja samalla hammastahna ehkäisee uusien värjäytymien muodostumista. iWhite Instant valkaiseva hammastahna sisältää fluoria (1450 ppm F). Suosittelemme hampaiden harjausta kaksi kertaa päivässä. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

Hinta n. 9,95 € Pakkauskoko 75 ml

iWhite Instant -valkaiseva suuvesi

iWhite Instant valkaiseva suuvesi päivittäiseen käyttöön. Sillä on kolmitehoinen koostumus:

Heksametafostaatti poistaa plakkia. Se auttaa myös ehkäisemään uuden plakin muodostumista antaen valkoisemman hymyn.

Valkoisemmat hampaat PAP-molekyylin avulla. Se valkaisee hampaita ja on sekä hampaille että ikenille turvallinen. PAP-ainesosa myös ehkäisee bakteerien kasvua suussa ja estää täten plakin kehittymistä.

Blue covarine -ainesosa jättää erittäin ohuen kalvon hampaiden pinnoille ja vaikuttaa siihen, kuinka valo heijastuu hampaiden pinnoilta. Se antaa heti näkyvästi valkoisemman hymyn.

iWhite -valkaiseva suuvesi sisältää myös fluoria (220 ppm F=0,05 % NaF) ja se on hellävarainen sekä hampaille että ikenille. Purskuttele kahdesti päivässä n. 15 ml (ruokalusikallinen). Ravista pulloa aktivoidaksesi ainesosat.

Hinta n. 9,95 € Pakkauskoko 500 ml

Huom! Hinnat sekä valikoimat vaihtelevat apteekeittain! Tuotteet saatavana vain apteekeista maaliskuusta alkaen.

iWhite tuotteet valmistaa belgialainen yritys nimeltä Sylphar, joka valmistaa korkealaatuisia lääkinnällisiä laitteita ja kuluttajatuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *