Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Total Eye Lift – liftaava ja ihoa täyteläistävä hoitotiiviste silmänympärysiholle

Välittömästi aiempaa virkeämmän ja levänneemmän näköinen silmänympärysiho.

Muuta kasvojen ihoa ohuempi silmänympärysiho sisältää 22 lihasta, jotka liikkuvat aina, kun ilmehdimme tai räpyttelemme silmiä. Silmänympärysihosta puuttuu myös muuta kasvojen ihoa suojaava hydrolipidikalvo. Ei siis ole mikään ihme, että 10 000 räpäytystä päivässä, UV-säteet ja ilman epäpuhtaudet saavat ikääntymisen merkit näkymään ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla. Silmänympärysiho paljastaa ajan kulumisen ja väsymyksen merkit jo 25 vuotiaana. Siksi tämän kasvojen alueen kunto huolettaakin suurinta osaa naisista¹.

¹ Clarinsin kuudessa maassa, Kiina, Taiwan, USA, Iso-Britannia, Ranska ja Japani teettämässä tutkimuksessa 79 % tutkimukseen osallistuneista naisista kertoi silmänympärysihon kunnon olevan heidän suurin kauneudenhoidollinen huolensa. Tutkimukseen osallistui 5725 naista.

Clarinsin uusi TOTAL EYE LIFT on kaiken ikäisille naisille sopiva silmänympärysihon tehohoito, joka huomioi kaikki silmänympärysihon kuntoon vaikuttavat seikat. Se poistaa tehokkaasti silmänympärysihon turvotusta sekä silmänalusten tummuutta häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää silmänympärysihoa. Clarins on hyödyntänyt kasveista ja niiden hoitavista ominaisuuksista vuosien aikana saamansa tietotaitoa ja yhdistänyt uuteen silmänympärystuotteeseensa tehokkaasti vaikuttavia kasviuutteita, joista 94 % on luonnollista alkuperää.

Vaikutukset nähtävissä jo 60 sekunnin² jälkeen

Total Eye Lift -silmänympärysihon tehohoidon akaasiavahaa sisältävä geelimäinen voidekoostumus häivyttää välittömästi väsymyksen merkkejä tältä herkältä ihoalueelta. Silmänympärysiho näyttää välittömästi voiteen levittämisen jälkeen liftatulta² ja katse aiempaa avarammalta³.

² Tuotetta testanneista 110 naisesta 80 % sanoi silmänympärysihonsa näyttävän liftatulta 60 sekuntia tuotteen levittämisen jälkeen.

³ Tuotetta testanneista 110 naisesta 81 % sanoi katseensa näyttävän aiempaa avarammalta 60 sekuntia tuotteen levittämisen jälkeen.

Kaiken ikäisille sopiva silmänympärysihon hoitotuote

25 vuotiaat

Tuote vähentää silmänalusten tummuutta ja silmänympärysihon turvotusta sekä huonosti nukuttujen öiden ja stressin aiheuttamia rasituksen ja väsymyksen merkkejä. Silmänympärysiho tuntuu joustavalta ja näyttää raikkaalta ja levänneeltä.

40 vuotiaat

Tuote häivyttää ilmeryppyä ja ehkäisee silmäluomien veltostumista. Katse näyttää virkeältä ja silmänympärysiho raikkaalta.

50 vuotiaat

Tuote kiinteyttää silmänympärysihoa ja kohottaa veltostuneita silmänluomia. Katse avartuu ja silmänympärysiho näyttää nuorekkaalta.

Kaksi tehokkaasti vaikuttavaa kasviuutetta

Clarins yhdisti Total Eye Lift -silmänympärystuotteeseen kaksi tehokkaasti ja välittömästi vaikuttavaa kasviuutetta, akaasiavahan ja luomuharungana-uutteen.

Akaasiavaha tasoittaa välittömästi ihon pinnan rakennetta

Akaasiavaha vaikuttaa samalla, kun tuotetta levitetään iholle. Se muodostaa iholle sen pinnan virheellisyyksiä tasoittavan, miellyttävän joustavan tuntuisen kalvon. Akaasiavaha sisältää yhdistelmän ihoa suojaavia, hoitavia ja silottavia rasvahappoja. Katse avartuu ja silmänympärysiho tuntuu raikkaalta ja näyttää aiempaa sileämmältä.

Luomuharungana-uute kiinteyttää ihoa päivä päivältä

Harungana kuuluu niin kutsuttuihin pioneerikasveihin, koska se on ensimmäinen kasvi, joka kasvaa uudelleen metsäkadon jälkeen. Se uudistaa maaperää ja auttaa siten muuta kasvillisuutta palautumaan tuhon jälkeen.

Harungana vaikuttaa ihossa yhtä tehokkaasti kuin retinoli, mutta on iholle huomattavasti hellävaraisempi⁴

Harungana kuuluu Clarinsin ikääntymisen merkkejä tehokkaasti häivyttäviin vaikuttaviin aineisiin. Se lisää kahden ihon kiinteyteen vaikuttavan proteiinin, parvinin ja vinkulinin muodostumista ja aktivoi siten kollageeni I ja III muodostumista ihossa. Kollageeni I ja III muodostavat pääasiallisesti dermiksessä ihoa tukevan soluväliaineen, joka pitää ihon kiinteänä ja liftattuna. Iho tuntuu ja näyttää päivä päivältä kiinteämmältä.

Parvinin määrä lisääntyi 50 %⁴

Vinkulinin määrä lisääntyi 20 %⁴

⁴ Kollageenin muodostumista tutkiva in vitro -testi.

MUUT TOTAL EYE LIFT -SILMÄNYMPÄRYSIHON TEHOHOIDON VAIKUTUSTA TUKEVAT KASVIUUTTEET

VÄSYMYKSEN MERKKEJÄ POISTAMAAN

Silkkialbitsian uute tehostaa glykaation vaurioittamien proteiinien poistumista ihosta ja ylläpitää siten ihon kiinteyttä ja ehkäisee silmäpussien muodostumista.

Luomuguaraana ja kasviperäinen kofeiini ehkäisevät rasvojen kertymistä silmänympärysiholle ja pyrkivät siten vähä vähältä pienentämään rasvakertymistä johtuvia silmäpusseja.

SILMÄNALUSTEN TUMMUUTTA VÄHENTÄMÄÄN

Silkkialbitsian uute vahvistaa mikroverisuonten seinämiä sekä parantaa verenkiertoa ja vähentää siten silmänalusten tummuutta.

Hevoskastanjasta saatu eskiini aktivoi aineenvaihduntaa silmänympärysiholla ja ehkäisee siten liiallisen nesteen ja iholle tumman sävyn antavien pigmenttien kertymistä silmänympärysiholle.

IHOA HOITAMAAN

Luomukaritevoin sisältämät rasvahapot tuovat iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja hoitavat tehokkaasti ihoa. Ne saavat ihon tuntumaan välittömästi miellyttävän pehmeältä ja joustavalta.

MYÖS RIPSET HUOMIOIDAAN

Silmänympärysvoiteen sisältämä pantenoli hoitaa ja vahvistaa ripsiä.

AMMATILAISVINKIT CLARINSILTA

Clarinsin Total Eye Lift on uuden tyyppinen hybridituote silmänympärysiholle. Se tuntuu raikkaalta kuin geeli ja samalla miellyttävän pehmeältä kuin voide. Voiteen kevyt, raikkaan ja pehmeän tuntuinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon lyhyen ohimolta ohimolle ulottuvan, voiteen vaikutusta tehostavan hieronnan aikana.

5 sekunnin levitys, tulokset 60 sekunnissa

Lämmitä voidetta sormien välissä ennen sen levittämistä. Painele voide silmänympärysiholle kolmen keskimmäisen sormen päillä kevyin,
5 sekuntia kestävin painalluksin. Tee painallukset ylä- ja alaluomella ohimolta ohimolle. Tee muutama painallus kulmakarvojen välissä.

Miellyttävän tuntuinen koostumus 95 %*

Imeytyi nopeasti ihoon 94 %*

*Tyytyväisyystesti – 110 naista – 28 päivää

AMMATTILAISTEN LISÄVINKIT

SILMÄMEIKIN POISTAMINEN

Käytitpä silmämeikin poistamiseen emulsiota, öljyä, misellivettä tai puhdistuspyyhettä, älä koskaan hiero silmiä. Tämä on ensimmäinen sääntö, jos haluat silmänympärysihon näyttävän pitkään nuorekkaalta ja raikkaalta.

AKTIVOI AINEENVAIHDUNTAA

Vähennä silmänympärysihon turvotusta stimuloimalla päivittäin silmänympärysihon energiapisteitä 2-3 kertaa 30 sekunnin ajan. Näin tasapainotat silmänympärysihon nestekiertoa ja turvotus silmänympärysiholla vähenee.  

SUOJAA

Käytä aurinkolaseja, niin sinun ei tarvitse siristellä silmiäsi ja suojaat samalla silmäluomiasi UV-säteiden ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.

VIILENNÄ

Säilytä silmänympärysvoiteesi jääkaapissa, niin sen silmänympärysihoa viilentävä ja virkistävä vaikutus tehostuu.

EHKÄISE TURVOTUSTA

Jos heräät usein silmänympärysiho turvonneena, aseta ylimäärinen tyyny yön ajaksi rintakehän alle ja kohota siten vartalon yläosa hieman muuta vartaloa ylemmäksi.

PAKKAUS

Total Eye Lift on pakattu punaiseen, metallinhohtoiseen, ilmatiiviiseen pumppupulloon, joka säilyttää voiteen hoitavat ominaisuudet ensimmäisestä pisarasta viimeiseen.

TOTAL EYE LIFT

Hinta:

Total Eye Lift 15 ml, suositushinta 73,00 euroa

Myynnissä:

Elokuu 2020 Sokos-tavaratalot, Sokoksen verkkokauppa, Emotion-myymälät, Stockmann-tavaratalot, Stockmannin verkkokauppa ja Kicks.

Tuotekuvat:

VASTUULLISTA KAUNEUTTA

Clarins on perustamisestaan asti sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen  

Luontoa kunnioittavat koostumukset

Kasviperäinen kofeiini, joka korvaa synteettisen kofeiinin, luomuharungana-uute, luomuguaraana-uute, luomukaritevoi ja maatalouden sivuvirtoina saadut glykolit… Voiteen koostumuksesta 94 % on luonnollista alkuperää, mikä vie jälleen askelen lähemmä luontoa.

Vastuullinen pakkaus

Pakkauksen valmistukseen on käytetty 25 % kierrätyslasia ja se on 100 % kierrätettävä. Kotelo on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin kasvatettujen metsien puista.

Reilu kauppa

Luomuharungana-uute hankitaan Reilun kaupan sääntöjä noudattaen Madagaskarista yhteistyössä Jardin du Monde -järjestön kanssa. Jardin du Monde -järjestö on toiminut vuodesta 2003, tarkoituksenaan säilyttää ja ottaa käyttöön perinteiset lääkekasvit niiden väestönosien keskuudessa, joilla ei ole mahdollisuutta tavallisten lääkkeiden hankintaan.

MALLIKASVO

Korostaakseen uuden silmänympärystuotteensa nopeasti vaikuttavaa koostumusta ja tehoa, Clarins valitsi tuotteen malikasvoksi espanjalaisen, naispuolisen Formula 1 -kuljettajan Carmen Jordán.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *