Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Ruotsalainen tähtiartisti Molly Sandén lanseeraa oman hajuveden

Molly Sandén on menestynyt kaikkialla maailmassa fantastisen lauluäänensä ja itsekirjoitettujen kappaleidensa ansiosta. Nyt hän vie luovuutensa aivan uuteen maailmaan – raikkaan, hedelmäisen ja eloisan unisex-hajuveden muodossa. Tässä kerromme kaiken uutuustuoksusta, ja samalla saat tietää Mollyn kauneusvinkit.

Olen pitkään etsinyt täydellistä tuoksua, joka on urheilullisen raikas. Tuoksu, joka ei vie liikaa tilaa ja joka antaa suihkunraikkaan ja lämpimän tunteen, Molly sanoo.

Hajuvesi on nimeltään Wave ja se lanseerataan 17.11.

– Ajattele jotakin kaunista henkilöstä, jonka näet peilistä

Molly halusi kehittää hajuveden, jota useat ihmiset arvostaisivat ja tykkäisivät käyttää, ja siksi luonnolliseksi valinnaksi tuli tehdä unisex-tuoksu. Kevyt, mutta täyteläinen tuoksu ei tunnu liian maskuliiniselta eikä feminiiniseltä ja sopii sinulle, joka kaipaat raikasta ja luonnollista tuoksua.

Molly kannustaa kaikkia tuntemaan olonsa riittävän hyväksi sellaisenaan, ja jakaa meille parhaat kauneusvinkkinsä:

– Ota päivittäin, riippumatta siitä kuinka stressaantunut olet, pieni hetki omaa aikaa, jolloin laitat kännykkäsi pois ja pidät huolta itsestäsi. Ota pitkä nautinnollinen suihku, levitä lempivoidettasi, hengitä todella syvään ja ajattele jotain kaunista henkilöstä, jonka näet peilistä.

Hän jatkaa:

– On niin helppoa keskittyä asioihin, joita haluaisi muuttaa itsessään, mutta mikäli onnistut sen sijaan fokusoitumaan siihen, mistä kaikesta pidät itsessäsi ja omassa ulkonäössäsi, niin uskon, että juuri se antaa sen kuuluisan extraglown, tähti sanoo.

Perustuu Mollyn rakkauteen kontrasteihin

Wave perustuu kontrasteihin; tuoksun latvanuoteista löytyy pirskahtelevaa sitruunaa, omenaa ja bergamottia, jotka kohtaavat tuoksun sydämessä kukkivan pionin, jasmiinin ja valkoisen ruusun. Pehmeää täyteläisyyttä tuoksuun tuovat sen pohjalta löytyvät setripuu, myski, patsuli ja meripihka (amber).

Valmistettu perheomisteisessa tehtaassa Ranskassa

Hajuvesi on yhtä upean näköinen kuin miltä se tuoksuukin, ja pullon tyylikäs muotoilu tekee hajuvedestä kauniin yksityiskohdan kylpyhuoneen hyllylle. Wave on kehitetty perheomisteisessa tehtaassa Grassessa, Ranskassa, huolellisesti valituista ja luonnollisista ainesosista.

Lanseeraus 17.11

Wave by Molly Sandén on kooltaan 50ml, maksaa 58,50€ ja on yksinoikeudella myytävissä Nordicfeelin, Elevenin ja Blushin verkkokaupoissa. Hajuvettä on myynnissä rajoitettu määrä 17.11. lähtien.

Linkit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *