Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Decus Beauty

Decus Beautystä saat laadukkaat rakennekynnet, kestolakkaukset, PerfectDip-kynnet, IBX-hoidot ja manikyyrit. 

Värivaihtoehtoja on satoja ja kaikkia voi vielä tarvittaessa muokata sekoittaen tai pigmentein. Koristeluvaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana. Glittereitä, pigmenttejä, folioita, water decalseja, koruja, Swarovskeja jnejnejne on laatikoittain erilaisia ja käsinmaalaukset onnistuu myös.

Decus Beauty toimii Kirkkonummen keskustassa, Salen talossa nk. Torigalleriassaosoitteessa Kirkkotori 3, käynti Rela-hierojien ovesta.

Aikoja voi varata nettiajanvarauksesta (nettiajanvaraus)tai soittamalla 045 150 4744.

Koska emme  aina voi vastata asiakkaan aikana, jätä nimesi ja puhelinnumerosi vastaajaan niin soitamme sinulle takaisin.

(Halutessasi voit jättää myös txt tai viestin Whatsapp:ssa)

Kun vaadit kauneuden ja kestävyyden lisäksi myös laatua, valitse tekijät joka kunnioittavat luonnonkynttäsi ja pitävät huolen luonnonkyntesi hyvinvoinnista.

 Meillä on laadukkaasti ja hyvin koulutetut tekijät, he tietävät mitä tekevät ja miksi. He näkevät mitä kynsi ja kynttä ympäröivä iho kestää tai ei kestä ja toimii aina luonnonkynnen ja ihosi parhaaksi.

Laadukkaasti ja hyvin koulutettu tekijä ei koskaan altista sinua allergioille vaan toimii aina vastuullisesti minimoiden kaikki riskit höyryistä ja pölyistä nesteisiin ja välinehuoltoon asti.

Kun pelkkä kauneus ei riitä.

Decus Beauty on aina laadukas valinta.

Sinun kynsiäsi varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Heli ja Niina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *