Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

My Clarins -ihonhoitolinja

My Clarins on uuden sukupolven hoitolinja, joka tarjoaa iholle luonnon parhaita antimia, jotta iho pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tuotteet tuovat iholle sen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä aineosia ja poistavat iholta sen tasapainoista toimintaa haittaavia tekijöitä. Ei enempää eikä vähempää. Yhdeksän kaikille ihotyypeille sopivaa hoitotuotetta, joita käytetään aamuin ja/tai illoin kosteuttamaan ihoa, tasapainottamaan sen toimintoja ja ylläpitämään ihon hyvää kuntoa.

Yleensä muistamme hyvin mitä olemme päivän aikana syöneet. Entä ihomme, miten olemme sitä ravinneet. Ihomme kertoo meistä paljon. Voidakseen ja näyttääkseen hyvältä sitä täytyy hoitaa ja ravita tasapainoisesti. Myös riittävä lepo ja positiivinen elämänasenne ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille.

My Clarins on uuden sukupolven hoitolinja, joka tarjoaa iholle luonnon parhaita antimia, jotta iho pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tuotteet tuovat iholle sen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä aineosia ja poistavat iholta sen tasapainoista toimintaa haittaavia tekijöitä. Ei enempää eikä vähempää. Yhdeksän kaikille ihotyypeille sopivaa hoitotuotetta, joita käytetään aamuin ja/tai illoin kosteuttamaan ihoa, tasapainottamaan sen toimintoja ja ylläpitämään ihon hyvää kuntoa.

Tuotteet sisältävät hedelmäuutteita, kasvivesiä ja kasviuutteita, jotka joko tuovat iholle sen toiminnoille tärkeää energiaa tai poistavat iholta sen tasapainoista toimintaa haittaavia tekijöitä.

Mikä on resepti tuotteiden tehokkuuden takana?

My Clarins -tuotteet ovat vegaanisia ja 88 %* niiden sisältämistä raaka-aineista on peräisin luonnosta. *Poikkeuksena Pore less ja Clear Out -tuotteet.

Muutama akerolan siemen kirkastamaan ihoa.

Hiven moringaa poistamaan ilman epäpuhtauksia iholta.

Ripaus viikunaa kosteuttamaan ihoa.

8 kpl tuoreita goji-marjoja tuomaan iholle energiaa.

60 pisaraa kookosvettä antamaan iholle sen tarvitsemia ravintoaineita.

Hyppysellinen vesimelonia supistamaa huokosia ja estämään ihon kiiltämistä.

3 hyppysellistä alppiruusu-uutetta poistaman ilman epäpuhtauksia iholta.

Tuotteet kosteuttavat tehokkaasti ihoa

Kun ihon kosteuspitoisuus on kunnossa, iho näyttää hehkuvalta ja raikkaalta. Kun ihoon kertyneet kuona-aineet poistuvat ja iho saa riittävästi toiminnoilleen tärkeää energiaa, se näyttää kauniilta ja virheettömältä. Toisin sanoen iho on hyvässä kunnossa.

Iho on terve ja hyväkuntoinen, kun se täyttää seuraavat viisi kriteeriä:

 1. Iho näyttää hehkuvalta ja raikkaalta
 2. Iho on terveen värinen
 3. Iho sisältää riittävästi kosteutta
 4. Iho tuntuu kimmoisalta
 5. Ihon pinta on tasainen ja virheetön

Hyväkuntoinen iho toimii tasapainoisesti ja sen solut ovat hyvässä kunnossa. Kun ihosolut saavat tasapainoisesti niille tärkeitä ravintoaineita, ne pystyvät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tällöin ihon aineenvaihdunta toimii hyvin ja ihon vastustuskyky ilman epäpuhtauksien ja vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan kasvaa.

HELPPOAKO?

Asia ei ole ihan niin yksinkertainen

Kaikki tietokoneen äärellä vietetyt tunnit, ajan viettäminen sosiaalisen median eri kanavissa, parhaan vegeravintolan etsiminen netistä ja juhliminen ovat kaikki tärkeitä, jokapäiväiseen elämään kuuluvia asioita. Niiden aiheuttama oksidatiivinen stressi estää kuitenkin ravintoaineiden imeytymisen soluihin ja heikentää kuona-aineiden poistumista soluista. Iho ei tällöin pysty toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

MY CLARINS INNOVAATIO

Healthy Skin (In&Out) -yhdiste

Vetämätön olo? Rauhallinen ilta lempisarjan parissa auttaa palauttamaan voimat.

Ahdistunut, stressaantunut olo? Tunti liikuntaa ja olo on kuin uudestisyntynyt. Me olemme ehkä oppineet palautumaan jokapäiväisen elämän aiheuttamista rasituksista, mutta miten ihomme selviää niistä?

My Clarins -tuotteet sisältävät uuden Healthy Skin (In&Out)
-nimisen kasviperäisen yhdisteen, joka auttaa ihoa selviytymään päivittäisitä rasitustekijöistä ja pysymään mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Healthy Skin (In&Out) -yhdiste koostuu kookosvedestä, joka tehostaa ihosolujen ravinnonsaantia ja alppiruusu-uutteesta, joka tehostaa kuona-aineiden poistumista soluista.

Kookosvesi saadaan vielä kypsymättömistä kookospähkinöistä ja se sisältää runsaasti mineraaleja ja kosteutta, jotka ovat elintärkeitä pähkinän kypsymiselle. Erityisen runsaasti kaliumia ja magnesiumia sisältävä kookosvesi pitää huolta ihon ravinnon saannista, kosteuttaa ihoa ja ylläpitää siten sen hyvää kuntoa.

Alppiruusu kestää miltei mitä vaan. Se kasvaa korkealla vuorilla, 1700 – 2400 metrin korkeudessa ja viihtyy kasvupaikallaan tuulesta, kylmyydestä ja oksidatiivistä stressiä aiheuttavasta UV-säteilystä huolimatta. Mikään edellä mainituista tekijöistä ei kuitenkaan estä kasvia puhkeamaan kukkaan heti ilmojen lämmettyä. Alppiruusun uute suojaakin ihoa erityisen tehokkaasti oksidatiiviseltä stressiltä samalla, kun se aktivoi kuona-aineiden poistumista ihosta.

My Clarins -linjan tuotteet sisältävät myös seuraavia vaikuttavia-aineita:

 • Kasviuutteita, jotka ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista, kirkastavat ihon väriä ja kosteuttavat ihoa.
 • Kasviuutteiden yhdisteen, joka suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

Akerolauute kirkastaa ihon väriä.

Mesiangervouute ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ihoon.

Viikunauute kosteuttaa ihoa.

Karitevoi ylläpitää ihon pehmeyttä ja joustavuutta.

Moringauute puhdistaa ja poistaa kuona-aineita ihosta.

Vesimeloniuute supistaa huokosia ja ehkäisee ihon kiiltämistä.

Appelsiininkukkavesi pehmittää ihoa.

Goji-marjan uute tuo iholle sen tarvitsemaa energiaa.

Huang qi -kasvin uute tehostaa kuona-aineiden poistumista ihosta.

My Clarins -hoitoinjaan kuuluvat tuotteet

RE-MOVE & RE-FRESH

Puhdistus ja virkistys

Aamulla ja illalla

Kolme tuotetta, jotka puhdistavat ihon tehokkaasti

RE-MOVE-puhdistustuotteet

Micellar cleansing milk 200 ml, suositushinta 19,50 euroa

Virkistävä, miellyttävän kevyen tuntuinen misellaariemulsio, joka sisältää 89 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Puhdistavien aineosien lisäksi misellaarivesi sisältää ihoa kosteuttavaa viikunauutetta. Tuote sopii kasvojen ihon sekä silmä- ja huulimeikin puhdistamiseen. Misellaarivesi poistaa iholta meikin ja sille kertyneet epäpuhtaudet. Iho tuntuu misellaariveden käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta.

Purifying cleansing gel 150 ml, suositushinta 19,50 euroa

Jäänsininen puhdistusgeeli, joka sisältää 91 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Hierottaessa iholle geeli vaahtoutuu kevyesti ja poistaa iholta meikin, sille kertyneet epäpuhtaudet ja liialliset kuolleet ihosolut. Puhdistusgeelin sisältämä mesiangervouute puhdistaa ihoa ja appelsiininkukkavesi pehmittää ihoa. Tukkeutuneet huokoset ja ihon kiiltäminen vähenevät päivä päivältä ja iho näyttää aiempaa kirkkaammalta ja raikkaammalta.

Ihoa virkistävä RE-FRESH-hoitovesi

RE-FRESH-hoitovesi 100 ml, suositushinta 19,50 euroa

Suihkemuotoon pakattu, kevyen kukkaistuoksuinen RE-FRESH-hoitovesi leviää iholle kevyenä pisarasateena. Hoitovesi valmistaa ihon vastaanottamaan sitä seuraavat hoitotuotteet, virkistää ihoa ja kirkastaa sen väriä. Hoitovesi koostuu 90 % luonnosta peräisin olevista raaka-aineista, kuten Healthy Skin (In&Out)
-yhdisteestä, joka tuo iholle sen toiminnoille tärkeää energiaa ja aktivoi kuona-aineiden poistumista ihosta. Lisäksi hoitovesi sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa viikunauutetta ja ihon pehmeänä pitävää valeakaasian kukkavettä.

Aamulla käytettynä hoitovesi virkistää ihoa ja illalla käytettynä se auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista. Kosteutettuna ja virkistyneenä iho pystyy hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla sille levitettävät hoitotuotteet.

Aamuun RE-BOOST -kosteusvoiteet

Energiaa antavat ja virkistävät hedelmäcocktailit iholle

Refreshing hydrating cream -kosteusvoide normaalille iholle 50 ml, suositushinta 25,00 euroa

Voiteen raikkaan tuntuinen, geelimäinen voidekoostumus kosteuttaa ihoa ja tuo sille sen tarvitsemaa energiaa. RE-BOOST-kosteusvoide koostuu 89 % luonnosta saaduista raaka-aineista, kuten Healthy Skin (In&Out) -yhdisteestä, joka aktivoi ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa, goji-marjan uutteesta, joka tuo iholle sen tarvitsemaa energiaa, ihoa tehokkaasti kosteuttavasta viikunauutteesta sekä akerolauutteesta ja tamarindistä saatavista hedelmähapoista, jotka tasoittavat iho pinnan rakennetta ja pitävät ihon raikkaan ja terveen näköisenä.

Matifying hydrating cream -kosteusvoide normaalille- ja sekaiholle 50m, suositushinta 25,00 euroa

Kevyen puuterimaisen tuntuinen, raikas, nopeasti ihoon imeytyvä geelivoide sisältää 89 % luonnosta saatuja raaka-aineita. Healthy Skin (In&Out) -yhdiste tuo iholle sen toiminnoille tärkeitä aineosia ja poistaa iholta sille haitallisia tekijöitä. Voiteen sisältämä goji-marjauute tuo iholle sen tarvitsemaa energiaa, viikunauute kosteuttaa tehokkaasti ihoa, mesiangervouute ja mansikkapuun uute supistavat huokosia ja vähentävät epäpuhtauksien muodostumista sekä ihon kiiltämistä. Lisäksi voide sisältää akerolauutetta ja tamarindistä saatuja hedelmähappoja, jotka tasoittavat ihon pinnan rakennetta ja pitävät ihon raikkaan ja terveen näköisenä. Iho tuntuu välittömästi voiteen levittämisen jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Voide pitää ihon mattapintaisena 8 tunnin ajan.

Comforting hydrating cream -kosteusvoide erittäin kuivalle iholle 50 ml, suositushinta 25,00 euroa

Voiteen kermavaahtomainen, täyteläinen koostumus sisältää 95 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Sen sisältämä Healthy Skin (In&Out) -yhdiste tuo iholle sen toiminnoille tärkeitä aineosia ja poistaa iholta sille haitallisia tekijöitä. Goji-marjauute tuo iholle sen tarvitsemaa energiaa, viikunauute kosteuttaa ihoa, karitevoi hoitaa ja pehmittää ihoa. Lisäksi voide sisältää akerolauutetta ja tamarindistä saatuja hedelmähappoja, jotka tasoittavat ihon pinnan rakennetta ja pitävät ihon raikkaan ja terveen näköisenä.

Voide pitää ihon miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuisena aamusta iltaan.

Iltaan RE-CHARGE-Relaxing sleep mask -yövoide/-yönaamio 50 ml, suositushinta 27,00 euroa

Rauhoittavan yrttiteen tavoin vaikuttava yövoide, joka auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista

Kevyt, raikkaan tuntuinen yövoide/yönaamio, joka auttaa ihoa palautumaan yön aikana päivän rasituksista. Voiteen koostumus sisältää 93 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Healthy Skin (In&Out) -yhdiste tuo iholle sen toiminnoille tärkeitä aineosia ja poistaa iholta sille haitallisia tekijöitä. Huang qi -kasvin uute tehostaa kuona-aineiden poistumista ihosta kirkastaen ja raikastaen ihon väriä, viikunauute kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja akerolauute pitää ihon raikkaan ja terveen näköisenä.

Voiteen rauhoittava tuoksu rentouttaa ihoa ja auttaa siten ihoa palautumaan paremmin päivän rasituksista. Ihon kosteusvarastot täyttyvät, ihon mikroverenkierto ja aineenvaihdunta paranevat. Iho näyttää aamulla sileältä ja levänneeltä ja tuntuu pehmeältä, kimmoisalta ja joustavalta. Voidetta voi käyttää joka ilta yövoiteen tavoin tai kolme kertaa viikossa yönaamion tavoin.

2 ongelmanratkaisijaa

Syvään hengittäminen, meditointi ja kevyt liikunta ovat keinoja hoitaa stressiä. My Clarins tarjoaa kaksi erikoistuotetta, joiden avulla voidaan vähentää stressin vaikutuksia ihossa.

PORE-LESS-hoitopuikko 3,2 g, suositushinta 17,00 euroa

Ihon virheellisyyksiä häivyttävä ja ihon mattapintaisena pitävä hoitopuikko

Vaaleanpunaisen karamellin värinen ja hattarantuoksuinen hoitopuikko imee itseensä liiallista ihotalia. Levittipä tuotetta iholle, kuinka monta kerrosta tahansa, iholle ei jää siitä näkyvää kerrosta. Jo yksi pyyhkäisy tuotetta häivyttää ihon virheellisyyksiä ja laajentuneita huokosia sekä pitää ihon mattapintaisena. Luomuvesimelonin uute ja krysiini pitävät ihon kiillottomana pitkään. Iho näyttää tasaiselta, puhtaalta, hoidetulta ja samettimaiselta.

CLEAR-OUT-hoitotuote ihon epäpuhtauksien paikalliseen hoitoon 15 ml, suositushinta 17,00 euroa

Höyhenen kevyt, mesiangervouutetta sisältävä geeli levitetään paikallisesti epäpuhtauksille niitä kuivattamaan ja häivyttämään. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho on rauhoittunut ja näyttää puhtaalta ja raikkaalta. Vihannesportulakan uute vähentää punotusta ja epäpuhtauksien aiheuttamaa kuumotusta. Hoitogeeli muodostaa epäpuhtauksien päälle suojaavan kalvon, jonka alla epäpuhtaudet voivat rauhassa parantua.

Kuluttajatestien tulokset

Testeihin osallistui yli sata 18-29 vuoden ikäistä naista. He noudattivat kahden viikon ajan My Clarins

-ihonhoitorituaalia, johon kuuluivat seuraavat tuotteet: Purifying cleansing gel -puhdistusgeeli + Refreshing hydrating cream -kosteusvoide + Relaxing sleep mask -yövoide.

Kaikki testiin osallistuneet halusivat jatkaa tuotteiden käyttöä, koska he huomasivat ihonsa kunnon parantuneen selvästi.
He sanoivat ihonsa olevan aiempaa raikkaampi ja hehkuvampi, täydellisesti kosteutettu, terveen värinen, tuntuvan kimmoisalta ja joustavalta ja näyttävän tasaiselta.

My Clarins tuotteet eivät sisällä ftalaatteja, parabeenejä tai sulfaatteja. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokein, eivätkä ne ole myynnissä Kiinan markkinoilla.

My Clarins -tuotteet:

 • sisältävät 88% luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja paljon rakkautta.
 • tuovat iholle sen tasapainoiselle toiminnalle välttämättömiä aineita ja poistavat iholta sille haitallisia tekijöitä.
 • ovat koostumukseltaan vegaanisia, eivät sisällä ftalaatteja, parabeenejä tai sulfaatteja.
 • hoitavat todistetusti tehokkaasti ihoa.
 • pakkauksien valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja.
 • My Clarins -tuotteet sisältävät hedelmä- ja kasviuutteita, jotka pitävät ihon hyvässä kunnossa.

Hinnat:

Micellar cleansing milk -misellaariemulsio 200 ml, suositushinta 19,50 euroa

Purifying cleansing gel –puhdistusgeeli150 ml, suositushinta 19,50 euroa

RE-FRESH-hoitovesi 100 ml, suositushinta 19,50 euroa

Refreshing hydrating cream -kosteusvoide normaalille iholle 50 ml, suositushinta 25,00 euroa

Matifying hydrating cream -kosteusvoide normaalille- ja sekaiholle 50 ml, suositushinta 25,00 euroa

Comforting hydrating cream -kosteusvoide erittäin kuivalle iholle 50 ml, suositushinta 25,00 euroa

Relaxing sleep mask -yövoide/-yönaamio 50 ml, suositushinta 27,00 euroa

PORE-LESS-hoitopuikko 3,2 g, suositushinta 17,00 euroa

CLEAR-OUT-hoitotuote ihon epäpuhtauksien paikalliseen hoitoon 15 ml, suositushinta 17,00 euroa

Myynnissä:

My Clarins -tuotteet tulevat myyntiin maaliskuussa 2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *