Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Kaikkea kosmetiikkaa ei tarvitse ostaa valmiina kaupasta

Tiedättehän sen kuinka kallista on kaupan kaikki valmiit kosmetiikka purkit ja voiteet.. Löytyy ihan joka lähtöön ja toiset hinnat huimaa jopa päätä! Toiset purkit todella arvokkaita. Oletko sinä muuten ikinä miettinyt sitä,että paljon pistät kosmetiikkatuotteisiin rahaa vuodessa? Paljonko niihinkin hukkuu kaikenaikaa rahaa? Olisiko tuossa niksi säästää?

Oletko koskaan miettinyt sitä, että entä jos valmistaisit ihan itse kosmetiikkaa? Yhtä hyvää jopa parempaa kosmetiikkaa? Fiksu idea!? Netti pursuaa upeita kosmetiikka ideoita ja ohjeita! Kannattaa kokeilla! Miten olisi ihana kuoria vaikka iho,mutta kaupan kuorintavoide purkkiin ei ole nyt yhtään varaa? No,äläpä yhtään sitä murehdi,ala sinäkin valmistamaan kosmetiikka tuotteesi ihan itse! Kokeile edes!? Ota jokunen valmis purkki,( käy vaikka pilttipurkit), tai muut purkit ja etsi ohjeita netistä ja mene kauppaan edullisille ostoksille. Voit saada silti upean hehkuvan ihon itse valmistaen vaikka kuorintavoiteen.

Kun minulla ei ole rahaa niin minä valmistan itse esimerkiksi kahvinpuruista kuorintavoidetta, johon sekoitan joukkoon muutamaa muuta ainetta ja kaikki löytyy kaupasta. Iho on todella eloisa ja ihana tämän jälkeen. Sinäkin voit siis saada saman hyödyn tekemällä itse kotitekoista aineksista halpoja kosmetiikka tuotteita näin tiukan paikan tullen kun ostamalla valmiina kalliita tuotteita. Tiedämmehän senkin miten ihanasti vaikka kookosöljy hoitaa meidän ihoamme ja jopa hiuksiamme! Sekä valkoisemman hymyn voimme saada todella vaikka ruokasoodalla tai suolalla jota sekoittetaan hammasharjalle ja harjataan näin hampaat.

Muista,seuraavan kerran kun ei ole yhtään rahaa satsata valmiiseen kosmetiikkaan niin koita ostaa ainekset edullisesti kaupasta ja tee ohjeiden mukaan, löytyy kyllä netistä. Kun valmistat itse kotitekoista kosmetiikkaa säästät vielä pitkän pennin ja näytät silti hyvälle! Kokeile kaikenlaista kosmetiikkaa valmistaa itse ja säilöt kauniisiin purkkeihin joihin voit liimata kauniit etiketit mitä missäkin on tai antaa vaikka ystäville osan lahjoiksi. Niin paljon on mahdollisuuksia tehdä koti kosmetiikkatuotteita myös itse ja näin sinäkin säästät pitkän pennin vuodessa.

Ideoita netistä

Saat monia hyviä ideoita netistä! Olisiko tässäkin vaikka mielenkiintoinen uusi harrastus sinulle kosmetiikkatuotteiden parissa, jossa teet kaiken alusta alkaen itse ja säästät huomattavan summan rahaa vuodessa kosmetiikkatuotteiden parissa? Silti näytät kauniilta ja upealta, olipa se itse tehty kuin valmiiksi kalliimpi ja kaupasta ostettu.

Joten nyt kaikki vaikka YouTubeen etsimään upeita itsetehtyjä kosmetiikka ohjeita ja sitten kauppaan ja tekemään kosmetiikkaa ostoksia ohjeiden mukaan! Sitten vain ainekset kauniisiin lasipurkkeihin ja jääkaappiin kauniisiin rasioihin tai vaikka osa rakkaille ystäville lahjoiksi. Kauniita ja ihania hetkiä itse tehdyn,edullisemman kosmetiikan parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *