Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Hyvinvoiva päänahka on kauniiden hiusten salaisuus

Luonnonmukaisesti tuotetut shampoot ja hoitoaineet ovat tuoneet monelle avun hiuspohjan ongelmiin, ja ne sopivat myös curly girl -metodin nimeen vannoville.

Kesällä herkkäkin iho voi usein hyvin. Syksyn viileys ja alkava pipokausi voivat sen sijaan aiheuttaa myös päänahan kutinaa ja ärsytystä.

Yhtenä syynä saattavat olla hiustuotteiden lukuisat kemikaalit ja voimakkaat hajusteet. Siksi moni herkkäihoinen on löytänyt myös hiuspohjan ongelmiin helpotusta Saaren Taika -luonnonkosmetiikasta.

– Nokkosen, tyrnin ja monien muiden kasvien uutteet ravitsevat päänahkaa. Olemme saaneet todella paljon hyvää palautetta ihmisiltä, jotka ovat kertoneet jopa muutaman päivän kokeilun tuottaneen tuloksia, sanoo Johanna Amnelin.

Amnelin on nainen Saaren Taian takana. Hän kehitti luonnonkosmetiikkatuotteita ensin omaa ongelmaihoaan varten, ja huomasi vähitellen, että niille on myös laajempaa kysyntää.

Muutamassa vuodessa tuotesarja on löytänyt vannoutuneen käyttäjäkuntansa, ja uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti.– Hiustenhoitotuotteet ovat siitä hyvä esimerkki. Meillä on valikoimassa entuudestaan neljä palashampoota, ja nyt suuren kysynnän vuoksi olemme lanseeranneet myös nestemäiset shampoon ja hoitoaineen.

Hellii myös kiharaa

Useimmat ovat tottuneet shampoo- ja hoitoainepullojen käyttöön. Siksi osa herkkäihoisistakin vierastaa palasaippuaa muistuttavaa kiinteää shampoota.

– Haluamme olla kaikkien saatavilla, ja nestemäinen shampoo ja hoitoaine ovat helppokäyttöisiä. Palashampoo sopii joillekin asiakkaille todella hyvin, mutta osalla esimerkiksi kuiva hiuslaatu tai veden kovuus ovat aiheuttaneet tahmeutta hiuksiin, Johanna Amnelin kertoo.

Heille nestemäinen tyrni- ja kehäkukkashampoo sekä hoitoaine ovat olleet helpotus. Sulfaatittomat, silikonittomat ja parabeenittomat tuotteet sopivat myös curly girl -metodiin, jossa hiusten omaa luonnonkiharaa rohkaistaan pysymään kimmoisana.– Kiharan elpyminen ei ollut tähtäimessä, kun tuotteita kehitettiin, mutta onhan se mukava sivuvaikutus, Amnelin iloitsee.

Nestemäinen tyrni- ja kehäkukkashampoo sekä hoitoaine ovat vastaus monen herkkäihoisen toiveisiin. Ne hellivät päänahkaa ja hiuksia, mutta ovat helppokäyttöisiä.
 

Luonnon ainekset auttavat

Kauniit ja elinvoimaiset hiukset tarvitsevat kasvualustakseen terveen hiuspohjan. Myös siksi päänahan iho-ongelmiin kannattaa suhtautua vakavasti.

Saaren Taika luottaa tuotteissaan luonnosta saatuihin laadukkaisiin raaka-aineisiin, joiden alkuperän Johanna Amnelin haluaa aina itse varmistaa. Siksi tuotteista tulee myös hyvää palautetta.

– Vihreää teetä ja kamomillaa sisältävä palashampoo on kehitelty vaikeasti hoidettavaa päänahan psoriasista varten.– Normaaleille tai kuiville hiuksille sopii greippishampoo, ja rasvoittuville teepuushampoo. Lisäksi nestemäinen tyrni- ja kehäkukkashampoo sopii monelle hiustyypille, Amnelin neuvoo.

Ikääntyvä iho rakastaa hoivaa

Herkkäkin iho ikääntyy, ja kaipaa aivan erityistä hoivaa. Ikääntyessä ihon kimmoisuus vähenee, ja kosteustasapainon säilyttäminen auttaa ihoa näyttämään terveeltä ja elinvoimaiselta.

Saaren Taika valmistaa kosteusvoidetta ja kasvoseerumia, jotka sisältävät hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta iän myötä se vähenee. Silloin ihosta tulee veltto, väsynyt ja kuiva, jolloin myös juonteet näkyvät entistä helpommin.

Sekä kosteusvoide että kasvoseerumi ovat vegaanisia, sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niiden testauksessa ole käytetty eläinkokeita.

– Meillä on tulossa myös uusia tuotteita ikääntyvälle, herkälle iholle. Hyaluronihappoa sisältävät yövoide ja silmänympärysvoide saavat lisätehoa muun muassa arganöljystä ja vihreästä teestä. Kollageenia sisältävä A-vitamiini-kasvovoide auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden, itsekin tuotteita käyttävä Johanna Amnelin sanoo.

Hän muistuttaa, että hyvinvoiva iho vaikuttaa myös mielialaan.

– Kun iho sädehtii, myös mieli muuttuu valoisammaksi. Siksi tarjoammekin syyskuun ajan koko valikoimastamme 25 prosentin alennuksen verkkokaupasta shop.saarentaika.com, Amnelin lupaa.

Saaren Taika

Tuotteemme ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta.

Yrityksen verkkosivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *