Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Herbinan kasvojenhoidon uutuudet sisältävät kurkku-uutetta ja tehokosteuttavaa hyaluronihappoa

Juontaja Jenni Alexandrova testasi Herbinan uusia, kotimaisia ja vegaanisia kasvotuotteita ja ihastui etenkin Herbina Hoitoveden raikkaaseen tuoksuun. Jenni käyttää monikäyttöistä hoitovettä meikin pohjustukseen ja myös sen viimeistelyyn puuterin sijasta.

Kasvojen iho kaipaa riittävää kosteutusta, jotta se voi hyvin. Herbinan kasvojenhoidon uutuudet Herbina Hoitovesi, Herbina Kasvoseerumi ja Herbina Silmänympärysvoide sisältävät kurkku-uutetta, jota on käytetty kautta aikojen raikastamaan, pehmentämään ja rauhoittamaan ihoa. Uutuuksissa on myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Juontaja ja lifestylebloggaaja Jenni Alexandrova testasi Herbinan uusia kasvotuotteita. Hän ihastui etenkin suihkutettavan hoitoveden raikkaalle kurkulle vivahtavaan tuoksuun.

– Kurkku ja sitrus toimivat loistavasti ihonhoidossa, Jenni sanoo.

Herbina Hoitovettä voi käyttää ennen kosteusvoiteen levittämistä ja sen jälkeen pitkin päivää. Jenni lisää kuivuuteen taipuvaiselle iholleen hoitosuihketta aina tarpeen mukaan. 

– Suihke saa ihon tuntumaan ja näyttämään kosteammalta välittömästi.

Monikäyttöistä hoitovettä voi käyttää paitsi ihon pohjustukseen myös viimeistelyyn puuterin tilalla.

– Jos meikkiä pitää korjailla, teen sen mieluummin meikkivoiteella ja kasvosuihkeella kuin puuterilla. Käytän puuteria muutenkin vähän, sillä se vie kasvoilta pois kostean näköisen hehkun, Jenni sanoo.

Kosteuttava Herbina Hoitovesi. Kosteuttava hoitovesi, jota voi käyttää päivän mittaan raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tuotteen sisältämät kurkku-uute, hyaluronihappo, betaiini eli koivusokeri ja allantoiini kosteuttavat tehokkaasti ja rauhoittavat ihoa. Tuoksu vivahtaa raikkaan kevyesti kurkulle. 

Herbina Kasvoseerumi sisältää raikastavaa, pehmentävää ja rauhoittavaa kurkku-uutetta. Hyaluronihappo ja ksylitoli kosteuttavat tehokkaasti ja pehmentävät ihoa. Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen kosteusvoidetta.

Kosteuttava ja kevyt Herbina Silmänympärysvoide. Käyttö: Levitä hellävaraisesti pieni määrä puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Sisältää hyaluronihapon lisäksi kurkku-uutetta ja kofeiinia, joka vähentää silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta.

Yli 90 prosenttia Herbina-tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Kaikki Herbinan tuotteet ovat vegaanisia, ja ne on valmistettu Heinävedellä.

Tuotteet ovat saatavilla Sokos-tavarataloissa sekä Tokmanni-tavarataloissa ja Tokmanni.fi-verkkokaupassa.

Tuotetiedot:

Herbina Hoitovesi 100 ml 6,50 e
Herbina Kasvoseerumi 30 ml 7,00 e
Herbina Silmänympärysvoide 15 ml 4,60 e

Koko haastattelu Jennistä tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *