Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Entistä luonnollisempi Clarins Lip Comfort Oil hoitaa huulia tehokkaasti upeasta kiillosta tinkimättä

Clarinsin uudistunut tähtituote Lip Comfort Oil -huuliöljy on päivitetty valloittamaan uudistetulla koostumuksella. Entistä luonnollisempi huuliöljy sisältää runsaasti huulia hoitavia raaka-aineita ja sen koostumuksesta 93 % on luonnollista alkuperää. Uudistunut versio ikonisesta Lip Comfort Oil -huuliöljystä tulee myyntiin helmikuussa 2022, tarjoten erinomaista hoitavuutta myös vaativiin tarpeisiin. Tuttuun tapaan Lip Comfort Oil ei tingi upeasta kiillosta eikä huulille jäävästä vastustamattomasta tunteesta.

Uudistetun koostumuksen raaka-aineista 98 % huulten ihoa hoitavia

Lip Comfort Oil on runsas hoitavilta ominaisuuksiltaan ja siinä käytetyistä raaka-aineista 98 % on huulten ihoa hoitavia. Hoitavien kasviperäisten öljyjen, kuten luomulaatuisten jojoba -ja hasselpähkinäöljyjen osuus koostumuksesta on 30 %. Uutena tähtiraaka-aineena tuotteeseen on lisätty omenaruusuöljyä, mikä vahvistaa entisestään huulten omaa luonnollista suojaa ja auttaa pitämään huulet suojassa ulkoisilta ärsykkeiltä. Uniikkien öljyjen yhdistelmä tarjoaa huulille jokaisella levityksellä välitöntä sekä pitkäkestoista miellyttävää tunnetta, suojaa ja ravitsevuutta.  

Viiden päivän käytön jälkeen huulet ovat hyväkuntoiset ja kauniimmat, vaikutus on nähtävissä myös paljailla huulilla. Kahden viikon käytön jälkeen huulet ovat pehmeämmät, joustavammat ja entistä tasaisemmat.

Vinkki kauniisiin huuliin:

Levitä Lip Comfort OIl sävyä 01 ja jätä naamion tavoin huulille vaikuttamaan yöksi. Tuloksena elpyneet, kosteutetut, ravitut ja pehmeät huulet, joiden luonnollinen muoto on palautunut.

98 % naisista, jotka kokeilivat tuotetta kokivat huuliensa näyttävän kaunistetuilta huuliöljyn levittämisen jälkeen

85 % naisista, jotka kokeilivat sävyä 01 Honey yönaamion tapaan, kokivat huulien olevan aamulla ravitumman oloiset

*Tyytyväisyystestissä käytettynä 14 päivän ajan, osallistujina 106 naista


Aromaattiset tuotteet ovat Clarinsin vahvuus ja muista erottava tekijä

Clarins Laboratoriesin tuotekehityksen keskiössä on kehittää tuotteisiin entistä parempia ja innovatiivisia koostumuksia, joista Lip Comfort Oil ei ole poikkeus. Täyteläisestä koostumuksesta huolimatta huuliöljy tuntuu höyhenen kevyeltä ja tahmaamattomalta huulilla. Ainutlaatuinen, geelinomainen öljy liukuu huulilla vaivattomasti ja sulautuu niiden pinnalle.  Samalla se muodostaa huulten pinnalle suojaavan hunnun ja tekee huulista vastustamattoman miellyttävän tuntuiset. Huulten muotoon täydellisesti istuva applikaattori on unelman pehmeä ja annostelee juuri sopivan määrän tuotetta virheetöntä lopputulosta varten. Päivän aikana meikin kohennus sujuu nopeasti ja tarkasti, missä vain, milloin vain. Huuliöljyn hienostunut aromaattisuus tuo päivään mukanaan ripauksen ylellisyyttä.

92 % naisista, jotka kokeilivat tuotetta kokivat huuliöljyn päällystävän huulet hyvin

89 % naisista, jotka kokeilivat tuotetta kokivat huuliöljyn edistävän välittömän miellyttävyyden tunnetta

*Tyytyväisyystestissä käytettynä 14 päivän ajan, osallistujina 106 naista


Luonnollinen väri ja upea kiilto uudessa pakkauksessa

Värivalikoimasta löytyy kuusi upeaa sävyä, joiden inspiraation lähteenä on toiminut luonto. Erityistä huuliöljyssä on sen älykäs pigmentti, joka reagoi kontaktissa huulien omaan pH-arvoon. Väri mukautuu pH-arvoon ja siitä muodostuu yhtä uniikki, kuin sen käyttäjästäkin.

Lip Comfort Oilin pakkaus on muuttunut myös ulkonäöltään. Jatkossa se nähdään ylellisessä, hieman läpinäkyvässä pullossa, josta öljyn väri kuultaa kauniisti läpi. Näyttävän ulkomuodon viimeistelee kultakorkin ympärille upeaksi nauhaksi painetut Clarinsin tunnusomaiset kirjaimet.


Hinta

Clarins Lip Comfort Oil 7 ml, suositushinta 24 euroa


Myynnissä

Helmikuussa 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *