Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Clean and Calm Micellar Water – niasiiniamidilla rikastettu misellivesi Löwengripiltä

Löwengripin uusi ihonhoitolanseeraus on puhdistava ja rauhoittava niasiiniamidilla rikastettu misellivesi, joka toimii myös hoitavana kasvovetenä. Suosituin ihonhoitosarjamme, kosteuttava ja tasoittava Clean & Calm -sarja, saa täydennystä helmikuussa 2022 uuden lanseerauksen myötä. Öljytön uutuus poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ja sopii kuluttajille, joilla on ripsienpidennykset tai ripsien kestotaivutus. Minimoi laajentuneiden ihohuokosten näkyvyyttä – tuloksena puhdas, kirkas ja tasapainoinen iho.

Innovatiivinen misellivesi puhdistaa tehokkaasti

Löwengrip laajentaa alkuvuodesta 2022 valikoimaansa uudella misellipuhdistuksella osana suosituinta Clean & Calm -sarjaa. Uusi Micellar Water -misellivesi poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet yhdellä pyyhkäisyllä. Ihon puhdistamisen lisäksi tämä innovatiivinen uutuus toimii myös silottavana ja kirkastavana kasvovetenä, joka minimoi ihohuokosten näkyvyyttä. Tuote vahvistaa ihon suojakerrosta ja edistää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja joustavuutta. Jättää ihon puhdistetuksi, tasapainoiseksi ja kosteutetuksi. Muuta puhdistusta ei tarvita!

”Clean & Calm – Micellar Water -misellivedellä laajennamme myydyintä ihonhoitosarjaamme. Clean & Calm -sarja ilmentää Löwengripin kunnianhimoista kauneusvalikoimaa. Tuotteet antavat välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia tehokkailla ainesosilla ja koostumuksilla, jotka sopivat myös herkälle iholle. Uusi Micellar Water on kunnianhimoisesti kehitetty poistamaan meikin tehokkaasti ja samalla toimivan kasvovetenä. Täydellinen yksinkertaistamaan ihonhoitorutiinia ja mahdollistaen minimalistisen kauneusrutiinin.”- Fanny Sandström, Brand Director Löwengrip

Aktiivisia ainesosia ja tehokkaita ihonhoitotuloksia

Uusi Micellar Water sisältää Löwengripin kosteuttavalle, tasapainottavalle ja ihoavahvistavalle Clean & Calm -sarjalle ominaisia ihoa hoitavia ominaisuuksia. Koostumuksen sisältämä niasiiniamidi, hyaluronihappo, glyseriini ja allantoiini rauhoittavat, pehmentävät ja stimuloivat solujen uusiutumista, vahvistavat ihon suojakerrosta ja edistävät ihon luonnollista kosteustasapainoa ja joustavuutta. Tuote tehostaa rutiinin muiden tuotteiden vaikutusta ja siten maksimoi ihonhoitorutiinin aktiivisten ainesosien tehokkuuden.

”Micellar Water on hellävarainen tuote, joka puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa. Tuote on rikastettu niasiiniamidilla, hyaluronihapolla, allantoiinilla ja glyseriinillä, jotka kosteuttavat, vähentävät ärsytystä ja parantavat ihon kimmoisuutta. Ainesosat vahvistavat ihon suojakerrosta ja kaikkien niiden hienojen ominaisuuksien ansiosta voimme saada tehokkaita ihonhoitotuloksia kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.”- Lina Poldahl, Kosmetologi ja kouluttaja Löwengrip

Tuote sisältää tulehdusta ehkäisevää niasiiniamidia, joka myös minimoi ihohuokosten ja juonteiden näkyvyyttä, tasoittaa ihonsävyä ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Hyaluronihappo kosteuttaa, stimuloi ihosolujen uusiutumista ja lisää volyymia. Kosteutta sitova glyseriini edistää ihosuojan kosteustasapainoa ja toimintaa, vähentää äkillistä ärsytystä ja parantaa ihon kimmoisuutta. Rauhoittava allantoiini pehmentää ja sillä on kosteuttava ja supistava vaikutus. Tuote on öljytön kehitetty sopimaan kuluttajille, joilla on ripsienpidennykset tai ripsien kestotaivutus.

Clean & Calm – Micellar Water on kehitetty kaikille ihotyypeille sopivaksi
Käytä aamuin illoin kasvojen puhdistusaineena ja/tai kasvovetenä.

Suos. hinta 17 eur/200 ml

Löwengrip

Löwengrip tarjoaa kunnianhimoisia tuotteita, jotka antavat sekä välittömiä että pitkäkestoisia tuloksia. Ainutlaatuisuus piilee tehokkaissa mutta hellävaraisissa koostumuksissa, jotka ovat kehitetty sopimaan myös herkälle iholle ja hiuspohjalle. Valitsemme huolellisesti sekä aktiiviset ja hoitavat ainesosat.

Aina muodostaen minimalistisen rutiinin. Me kutsumme tätä AMBITIOUS BEAUTY’ksi.

Ajanvietettä aikuiseen makuun

Nykyään pelaamisen ollessa suosittua kaikissa ikäryhmissä, on se lisääntynyt määrä näkynyt myös mobiilipalveluissa – pelaamista tapahtuu todellakin kaikissa ikäryhmissä ja kaikissa sukupuolissa. Varsinkin aikuisille tarkoitetut rahapelit ovat uudessa nousussa ja niiden tarjouksista voit lukea lisää www.kasinoforum.fun sivustolla, joka tarjoaa hyviä tarjouksia eritoten uusia pelipaikkoja etsiville rahapelien ystäville.

Jos sen sijaan etsit muita ajanvietteitä, esimerkiksi suoratoiston ja elokuvien parista niin viihdecorner.com toimii hyvänä apulaisen ja harrasta.net esittelee vastaavasti vähän kaikenlaisia mahdollisia harrastuksia liikunnasta kädentaitoihin.

Aikuisten lisääntynyt vapaa-aika on todellakin tuonut markkinoille paljon uusia mahdollisuuksia. Oletko sinä jo löytänyt omasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *