Kauniimmaksi.fi - palveluita lähinnä naisille

Clarins Beauty Flash -tuotteet toimivat ihollasi taianomaisesti

Tiesitkö, että kysyttäessä moni nainen kertoo ihonsa näyttävän väsyneeltä ja heleyden puuttuvan? Syynä voi olla huonosti nukutut yöt, ilmansaasteet, kuolleiden ihosolujen kertyminen, epäpuhtaudet ja bakteerit. Nämä tekijät edesauttavat samean ihon ja epätasaisen ihon pinnan syntymistä. Heleän ihon palauttamiseksi tarvitaan solujen uudistumisen tehostamista, sillä niiden toiminnan hidastuessa iho ei saa happea, mikä estää ihonhoitotuotteiden vaikuttavien raaka-aineiden imeytymisen ihoon.

Clarins Laboratorion vastaus haasteeseen

Clarins on kehittänyt samean ja epätasaisen ihon hoitoon kolme uutta tuotetta. Nämä tuotteet toimivat tehokkaasti yhdessä ja erikseen sekä auttavat ihoa palauttamaan sen luonnollisen hehkun. Ikoninen, jo yli 40 vuotta sameita ihoja kaunistanut Clarins Beauty Flash Balm on nyt saatavilla uudessa, entistä tehokkaammassa koostumuksessa. Heleyttävään tuotesarjaan saapuvat myös Beauty Flash Peel -kuorinta ja kausituotteena Resculpting Flash Roller -kauneustyökalu. Näiden inspiraationa on toiminut Clarins SPA-kauneushoitolat, ja niissä toteutetut kasvohoidot. Tämän ihonhoitotrion tehon perustana on kolme toisiaan täydentävää tekijää: kasvipohjaisuus, kemiallinen kuorinta ja mekaaninen paine. Uusi, kolmivaiheinen ja aromaattinen ihonhoito kokemus –
sinulle, joka haluat kokeilla uusia keinoja heleän ihon palauttamiseksi. Seitsemän päivän käytön jälkeen iho näyttää uudistuneelta ja valoa heijastavalta.


Ikoninen, ihon heleyttä tehostava tuote toimii taianomaisesti

Ikoninen Beauty Flash Balm on ihastuttanut tehokkuudellaan jo yli 40 vuoden ajan ympäri maailmaa. Pikakaunistajan vuosikymmenten kestänyt menestystarina puhuu puolestaan, Beauty Flash Balm tuo välittömästi näkyviä tuloksia ja erottuu hoitavuudellaan muista. Beauty Flash Balm vähentää välittömästi väsymyksen merkkejä ja herättää ihon heleyden, samalla tuoden kasvoille kiinteyttävän efektin. Innovaatioille omistautunut Clarins tuo tuotteen saataville nyt uudistuneessa versiossa, joka ei tingi heleydestä, kosteuttavuudesta, luonnollisuudesta tai aromaattisesta kokemuksesta. Mikään ei muutu – paitsi se on parempi kuin ennen!

Beauty Flash Balmin tehokkuuden keskiössä on sen koostumus, jonka raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää. Tämä heleyttävä, vaikuttavien raaka-aineiden yhdistelmä sisältää muun muassa akerolan siemenuutetta, joka virkistää ihoa ja edistää heleyden palautumista. Nopalkaktuksen uute auttaa stimuloimaan ihon uudistumista. Koostumus sisältää myös kasvipohjaista Clarins Anti-Pollution Complex -yhdistettä, joka suojaa ilmansaasteilta.


Lisäarvona kaksi tapaa käyttää Beauty Flash Balmia

Beauty Flash Balm toimii loistavasti sellaisenaan päivittäisenä ihonhoitotuotteena. Tuotetta voi käyttää myös yhdessä päivävoiteen kanssa tai sekoitettuna omaan meikkivoiteeseen. Levitä kevyt kerros kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Mikäli ihosi kaipaa heleyttävää naamiota, kokeile Beauty Flash Balmia naamionomaisesti 2 – 3 kertaa viikossa. Naamiona käytettäessä tuotetta levitetään paksu kerros kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Tuloksena sileä iho, joka tuntuu pehmeältä. Kasvojen iho näyttää hyvinvoivalta ja heleältä. Myös meikki asettuu kauniisti säteilevälle iholle.


Uusi Beauty Flash Peel – hoitolan tunnelmaa kotiisi

Kauneus ja kehitys inspiroi Clarinsia, eikä tämä uutuustuote ole siitä poikkeus. Beauty Flash Peel on ihoa tasoittava kuorinta, joka levitetään kasvoille tuubin siveltimellä. Tämä tehokas kuorinta edistää ihon uusiutumista ja voit nyt hemmotella itseäsi kotona hoitolatasoisilla tuloksilla. Beauty Flash Peel -kuorinnan koostumus kuorii ihoa kemiallisesti ja kiihdyttää sen uusiutumisprosessia. Se vaikuttaa ihon kerroksissa tehokkaasti vähentäen sen sameutta, hidastunutta toimintaa ja näkyviä juonteita. Glykolihapon ja salisyylihapon yhdistelmä auttaa edistämään heleän tuloksen syntymistä välittömästi poistaen kuolleita ihosoluja ihon pinnalta, puhdistaen ihohuokosia ja edistäen ihosolujen luonnollista uusiutumista.

Clarins vinkki: käytä naamiona 2 – 3 kertaa viikossa puhtaalle, kuivalle ja öljyttömälle iholle. Levitä ohut kerros kuivatulle iholle ja anna vaikuttaa 5 – 10 minuutin ajan ennen yövoiteen laittoa. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois.


Kausituotteena muokkaava Flash Roller -kauneustyökalu heleyttävän ihonhoitorutiinin tueksi

Gua Sha on osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Hoitotapa aktivoi ihon lymfa- ja verenkiertoa sekä vapauttaa toksiineja. Hoitoon kuuluu ihon stimulointi siihen tarkoitetun välineen ja akupaineen avulla (”Gua” kiinaksi), jolloin huono energia kudoksista poistuu (”Sha” tarkoittaa sairautta kiinaksi) Tämän inspiroimana, Clarins on suunnitellut oman kauneustyökalun Gua Sha -hoitotapaa varten. Beauty Flash Rollerin runko on kuin litteä kivi, jolla on helppoa ja ergonomista työstää kasvojen haastavampiakin kohtia.

Ihanteellinen kauneustyökalu tuo välitöntä heleyttä

Clarins tuo ihontoimintoja virkistävän kauneustyökalun kevään valikoimaan rajoitetuksi ajaksi. Resculpting Flash Roller hieroo ja rentouttaa kasvot hetkessä. Tämä 2 in 1 hierontaväline on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, edistää hellävaraisesti kasvojen kiinteyttä ja saa ne näyttämään kohotetuilta. Työkalu koostuu kahdesta osasta, toisessa päässä olevista hierovasta rollerista ja muotoillusta Gua Sha:sta. Kaksi erilaista osaa tarjoaa kaksi erilaista toimintoa hoitolatasoiseen ihonhoitoon kotona, vain muutama minuutti riittää. Kokeile ja ihastut varmasti!

  1. Hierova roller aktivoi kasvojen lymfakiertoa
  2. Gua Shan muotoillut päät istuvat ihanteellisesti kasvojen muotoon ja muodostavat paineen juuri oikeisiin kohtiin aktivoiden lymfakiertoa. Perinteisesti hoitotapaa on käytetty vartalon hierontaan, sillä se edistää kudosten verenkiertoa. Nykyään menetelmää käytetään hellävaraisemmalla paineella osana parantamaan kasvojen kudosten verenkiertoa ja nestekiertoa sekä ihon joustavuutta. Hoitotavan on todistettu vapauttavan lihasjännitystä ja vähentävän juonteita.

Kokeile ja ihastut varmasti!


Hinta

Clarins Instant Beauty Balm,  suositushinta 47,50 EUR

Clarins Instant Beauty Peel , suositushinta 45,00 EUR

Clarins Flash Roller, suositushinta 45,00 EUR


Myynnissä

Maaliskuussa 2022 Clarins jälleenmyyjiltä, Flash Roller kausimyynnissä Sokos – ja Stockmann verkkokaupat sekä valikoidut tavaratalot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *